no tu niech się wypowiedzą giganci tabletowania
Czornyj zdaje się korzystał z Intuosa zawodowo więc pewnie powiedziałby to i owo.
EDIT: kurna... rymuję jak Isabel![]()
Szukaj
no tu niech się wypowiedzą giganci tabletowania
Czornyj zdaje się korzystał z Intuosa zawodowo więc pewnie powiedziałby to i owo.
EDIT: kurna... rymuję jak Isabel![]()
ja korzystam na codzien z wacoma bamboo a6
http://www.proline.pl/sklep.php?prodid=WACOM+BAMBOO+A6
za te pieniadze rewelacyjny produkt, obrabiajac fotki nawet nie probuje tykac sie myszki, wyczuwa nacisk, posiada gumke oraz wygodne przyciski funkcyjne na piorku
500px.com/kubasikorski
Wacom ma być tabletem który kupować będziesz, i tabletem tym ma być Wacom. Pentagrama nie wolno ci kupować, ani żadnego inszego też. Masz tylko kupić Wacoma. Kupowanie tabletu nie-Wacom jest wykluczone. Gdy tablet zwany Wacomem zakupiony będzie, wówczas dopiero prawdziwie tablecić zaczniesz i poznasz co Wacom, a co nie Wacom, tylko produkt tabletopodobny.
prawie jak Isabel - tyle, że wiersz biały.
AMEN.
Ja mam Bamboo A6 - genialna sprawa. Nawet się nie zastanawiaj. I mówie to z pełną odpowiedzialnością bo sam też się wachałem. Teraz wiem że była to strata czasu.
Leciałem na Pentagramie XXL (A4) który sie zepsuł... Dzisiaj przyszła do mnie przesyłka z Wacom Graphire 4 i...
jestem zadowolony jak nigdy- przyzwyczajenie z poprzedniego zostało, mycha jak zwykle do szuflandii. Bałem sie A6 jednak jest mi teraz 10 razy wygodniej niż na a4. Sama obsługa wydaje się byc poprostu kolosalnie zróżnicowana od Pentagrama.POLECAM!!!!
D700 16,17-35,35
czy laik pierwszy raz uzywajacy tabletu poczuje roznice miedzy Wacomem Bamboo One A6, a Bamboo A6 ?
Dzięki wszystkim za rozjaśnienie mojego umysłu.Wybór padł i pora zamówić Bamboo
Pozdrawiam
D300s//D80//17-55 2.8//80-200 2.8//85 1.8
No i gut. Ja naprawdę polecam. Tylko nie bierz One, to prawdziwe A6, podczas gdy Bamboo (bez One) jest poszerzony do proporcji panoramicznych.
D90|S17-50|N35 1.8|N50 1.8|S70-200|SB600|tanie studyjne klamoty
10zł miesięcznie na jakąś fundację na rzecz dzieci - świata nie zbawisz, a kogoś uszczęśliwisz.
Skontaktuj się z nami