PDA

Zobacz pełną wersję : BIESZCZADY 2008 OGÓLNY PLENER JESIENNY FORUM i NKP

Strony : 1 2 [3]

FunBoy
19-10-2008, 22:16
ale to byl mega melanz :twisted: jakby co - pisze sie na nastepny :mrgreen:

dzieki wszystkim za swietna zabawe :)

nysander
19-10-2008, 22:27
ale co niektórzy nawet próbowali fotki robić. I to nawet nie tylko testowe ;p

Robin1974
19-10-2008, 22:35
melduje swoje przybycie
100% Białegostoku w domach
podziekowania za:
1. mega imprezke wszystkim
2. hesji za pigwowke na stoku (uratowal od zapasci)

b202
19-10-2008, 22:47
ja już dojechalem, jestem wykończony i idę spać, jutro coś więcej napiszę i wrzucę jakieś fotki, pozdro dla wszystkich uczestników zlotu, dzięki Wam za pomoc, mile spędzony czas i inne ;)
Mroczek - fikołki na betonie ;)

Megazordon
19-10-2008, 23:21
Fajnie było. Dzięki wszystkim za miłe chwile!

Thormir
20-10-2008, 00:43
Pojechałem w ciemno nie znając nikogo ...i nie żałuje :)

Dobry plenerek , świetna zabawa i niesamowici ludzie ....czyli zajebioza :D

To kiedy następny zlocik ? ;)

kronos28
20-10-2008, 00:45
meldujemy szczęśliwy powrót

Wielkie podziękowania dla Tomajka i Ani za super transport :D

Dla Sl@wcia za miejscówkę i to że wytrwał ;)

Dla naszego organizatora - Hesji - za trud i wysiłek jaki w to włożyłeś chłopie, bo to ogarnąć (i tyle osób ogarnąć) to mega sprawa :)

dla całej ekipy zlotowej za jak zwykle świetną atmosferę :)

Sl@wcio
20-10-2008, 00:50
Również już w domu.
4 dni nie palone w C.O.- psiarnia, chleb spleśniał, lodówka pusta... idę spać ;-)

hesja
20-10-2008, 00:51
Dla naszego organizatora - Hesji - za trud i wysiłek jaki w to włożyłeś chłopie, bo to ogarnąć (i tyle osób ogarnąć) to mega sprawa :)

spox :)
to ja dziekuje wszystkim wszystkim!!!!
Lans Squad juz w domkach
byla wspaniala zabawa a o to przede wszystkim chodzi :)
poznalo sie duuuzo osob, ktore do tej pory z nami nigdzie nie jezdzily
mam nadzieje ze zaczna :)

nastepny DUUUZY plener bedzie najprawdopodobniej pod koniec stycznia w okolicach Zakopca :)
ale o tym niebawem

ps. dobrze ze moge o tym pisac bo glos mi padl calkiem i slychac by mnie pewno nie bylo hihi :)
ale coo tam

JK
20-10-2008, 08:59
.... byla wspaniala zabawa a o to przede wszystkim chodzi :) ....
Szczególnie w piątek rano była dobra. :wink: :lol:

PrzeMoon
20-10-2008, 09:08
Po krótkiej przerwie w Wrocławiu ja też dotarłem do domu. Dzięki wszystkim za mile spędzony czas i świetna zabawę. Do zobaczenia na następnym plenerze :-D

goldie
20-10-2008, 09:13
Siemka,

Ja też w domu od wczoraj. Nic nie pisałem bo sił już nie miałem

Dzięki Adminom za podróż Turbo BBurago :)

A generalnie to wszystkim za przybycie i za mega atmosferę.

Pozdro i do następnego, jak napisał Hesja - koło stycznia w Zakopcu :D:D:D:D

P.S. Nie dzwońcie do mnie, nie mogę mówić :D:D:D

Remol71
20-10-2008, 09:27
Mało się nie posr.....łem ze strachu w czasie tej jazdy :mrgreen: ale i tak było SUPER

A ja dmuchalem rano w alkomat i wykazał ZERO.ZERO ZERO He he he he. Napewno był popsuty :D Ruszyłem w trasę dopiero o 12:00 Po drodze robiłem jeszcze zdjęcia górskiej rzeczki :) Na następny plener ruszam na 100%

gryson
20-10-2008, 09:46
Zazdroszczę Wam, nie mogłem być...
Czekam na fotki, żebym mógł jeszcze bardziej żałować...
Na styczniowy plener się piszę, jakoś dojadę do Zakopca z Suwałk (będę miał pewnie najdalej ze wszystkich...), tylko niech będzie po 20 stycznia, księgowy do 20 musi pracować :)

Marta Baranowska
20-10-2008, 10:11
Szczególnie w piątek rano była dobra. :wink: :lol:

hahaha :D:D:D ooo taaak :mrgreen:

xMAREKx
20-10-2008, 10:14
No to ja właśnie wszedłem do mieszkania i włączyłem komputer :D
Wielkie dzięki dla Tomka i Kasi za to że mogłem dotrzeć na miejsce i z powrotem do Krakowa w tak komfortowych warunkach.

adam1277
20-10-2008, 10:46
A ja dmuchalem rano w alkomat i wykazał ZERO.ZERO ZERO He he he he. Napewno był popsuty :D Ruszyłem w trasę dopiero o 12:00 Po drodze robiłem jeszcze zdjęcia górskiej rzeczki :) Na następny plener ruszam na 100%

siema chłopaku,dobrze że dotarłeś cały i zdrowy,bo w niedzielę rano nie wyglądałeś naj.......:mrgreen:

hesja
20-10-2008, 11:05
szczegolne podziekowania:

dla Jacka (wlasciciela) za zorganizowanie na miejscu wszystkiego tak jak chcielismy, pysznego zarcia i tego ze mimo niezapelnienia bazy A w calosci ona i tak byla tylko do naszej dyspozycji

dla nikona za zalatwienie smyczy i... naszego podswietlanego balona, ktory budzil emocje nie tylko posrod dzieci hihi; szkoda ze sie nie udalo wszystkiego. W piatek mial nas odwiedzic pewien suuuper fotograf....

dla hcman'a za inicjatywe i wydruk wizytowek (chyba sie Wam podobaly bo kazdy nosil) :)

dla wilk325 za pomoc w przywracaniu Mroczka do zycia po podwojnym Blaniku :mrgreen: no i za pewna "ksiazke" ktora bede sobie czytal w dlugie jesienne wieczory :D

dla Gajowego za zalatwienie zwiedzania Zapory i pomoc w organizacji

dla Sl@wcia za zalatwienie rozrzutnika :P

no i jak zwykle... dla Lans Squadu za pomoc w organizacji i za zajefajna atmosfere no i naladowanie aku :mrgreen:

dla wszystkich, ze mimo wielu niedociagniec mysle ze sie super bawiliscie/smy :)

oki, smigam do lekarza, czas odpoczac po zlocie troche :D

FunBoy
20-10-2008, 11:06
glos mi padl calkiem

Nie dzwońcie do mnie, nie mogę mówić :D:D:D

chlopaki... co wy robiliscie, ze macie tego samego wirusa? :mrgreen:

hesja
20-10-2008, 11:08
chlopaki... co wy robiliscie, ze macie tego samego wirusa? :mrgreen:

nie wiem... nie pamietam :mrgreen: ale plecy mam cos dziwnie podrapane hihi

AMI
20-10-2008, 11:34
Oj działo się, działo :) Dziękuję wszystkim za wspólną zabawę i super plener! W końcu poznałem dotąd tylko avatarowo/literacko rozpoznawalnych dla mnie w większości osób z forum i bardzo się z tego cieszę!

Podziękowania dla wszystkich organizatorów!

Pozdrawiam,
AMI

PS. Czy organizatorzy pomyśleli też o jakimś spotkaniu poplenerowym ?;) ( jakoś tak brakuje czegoś we krwi od wczoraj;)).

motylanoga
20-10-2008, 11:38
Gdybym wiedziała, że plenery tak wyglądają to bym urlop i na poniedziałek brała...

Z mojej strony chciałam bardzo podziękować wszystkim, którzy zrezygnowali z noclegu w A. Mimo obaw i dramatyzowania części z Was nie zdarzyło mi się czekać na prysznic, a miejsca mieliśmy aż za dużo. Poza tym wszyscy uciekający wieczorami do Ustrzyk niech żałują świetnej zabawy jaka ich ominęła. :-)

NaRvA
20-10-2008, 11:41
troszke z opoznieniem, ale szczerze, slowa uznania organizatorom i serdecznie dziekujemy z Mariola za wspaniala zabawe :)

jedyne 12h jechalismy ;p

FunBoy
20-10-2008, 11:54
PS. Czy organizatorzy pomyśleli też o jakimś spotkaniu poplenerowym ?;)

Jak widac plenery potrafia uzaleznic :mrgreen:

( jakoś tak brakuje czegoś we krwi od wczoraj;)).

W takim razie nie pozostaje ci nic innego jak zapisac sie do Freelancerow (http://forum.nikon.org.pl/forumdisplay.php?f=122) ;) Po pierwszym spotkaniu zrozumiesz dlaczego :mrgreen:

Remol71
20-10-2008, 12:09
siema chłopaku,dobrze że dotarłeś cały i zdrowy,bo w niedzielę rano nie wyglądałeś naj.......:mrgreen:

Mieliśmy iść w góry z Megazordonem przepalić promile ale pochodziliśmy po łące :D Potem oglądaliśmy Kubicę w barze bo było łatwiej :D Forma rosła, zamówiłem duży obiad i jakoś się potoczyłem :)

makudo
20-10-2008, 12:17
Ja również chciałem podziękować wszystkim, organizatorom jak i uczestnikom.
Pojechałem w zupełne ciemno nie znając nikogo (nawet z forum)
i chciałem powiedzieć że jesteście bardzo tolerancyjni dla nie Nikonowców:)
Było super , oprócz drobnej kontuzji przy schodzeniu z Tarnicy.
Jak będę mógł to pewnie wybiorę się z Wami na następny plenerek.
Parę rzeczy nauczyłem się przy Was choć nie mogłem się zbytnio pobawić waszymi zabawkami. (Dzieki Remol za użyczenie sprzętu :) )
i jeszcze nie fotograficzne podziękowania dla AMI & Dori za Anioły bieszczadzkie:P

Gr33nY
20-10-2008, 12:33
szczegolne podziekowania:

dla Jacka (wlasciciela) za zorganizowanie na miejscu wszystkiego tak jak chcielismy, pysznego zarcia i tego ze mimo niezapelnienia bazy A w calosci ona i tak byla tylko do naszej dyspozycji

Z jednym małym wyjątkiem :P (pierwszego śniadania) nie wątpię że wędlina była jadalna ale z serkiem nie byłem w stanie zaryzykować :twisted: Co do warunków w bazie A to nie mam żadnych zastrzeżeń i nie spełniły się czarne scenariusze odnośnie toalet i pryszniców :P

dla nikona za zalatwienie smyczy i... naszego podswietlanego balona, ktory budzil emocje nie tylko posrod dzieci hihi; szkoda ze sie nie udalo wszystkiego. W piatek mial nas odwiedzic pewien suuuper fotograf....

Tak, smycze i balon były świetne, balon dodatkowo pełnił rolę barometru stanu grupy :D :twisted:

dla hcman'a za inicjatywe i wydruk wizytowek (chyba sie Wam podobaly bo kazdy nosil) :)

Wizytówki były świetnym pomysłem było wiadomo kto jest kto :)

dla wszystkich, ze mimo wielu niedociagniec mysle ze sie super bawiliscie/smy :)

Kiedy były te niedociągnięcia bo chyba byłem zbyt zajęty obserwacją barometru i ominął mnie ten punkt ;)
Ogólnie rzecz biorąc to było pięknie:D a tak bardziej szczegółowo to kiedy afterparty ? :twisted:

dwl
20-10-2008, 12:35
Witam wszystkich. Wszystkim dziękuję za wspaniałą atmosferę. Było super. I jeszcze te wilki wyjące, gdy szedłem nad ranem na Tarnicę ... dla mnie bomba!
Specjalne podziękowanie dla organizatorów, a najspecjalniejsze dla Tadzia Wilka. Faktycznie w drodze powrotnej dopadł nas "syndrom konia" :-D. Szybko było hehe

Megazordon
20-10-2008, 12:36
Mieliśmy iść w góry z Megazordonem przepalić promile ale pochodziliśmy po łące :D Potem oglądaliśmy Kubicę w barze bo było łatwiej :D Forma rosła, zamówiłem duży obiad i jakoś się potoczyłem :)

Obiad o 11 rano :)
Ale się nie śmieję, bo sam wciągnąłem pierogi z mięsem. Gdyby nie one, nie dał bym rady jechać 8 godzin do domu.

Marta Baranowska
20-10-2008, 12:44
Gdybym wiedziała, że plenery tak wyglądają to bym urlop i na poniedziałek brała...

Z mojej strony chciałam bardzo podziękować wszystkim, którzy zrezygnowali z noclegu w A. Mimo obaw i dramatyzowania części z Was nie zdarzyło mi się czekać na prysznic, a miejsca mieliśmy aż za dużo. Poza tym wszyscy uciekający wieczorami do Ustrzyk niech żałują świetnej zabawy jaka ich ominęła. :-)

a kto powiedział ze w Ustrzykach sie zle bawiłam :twisted:

Z jednym małym wyjątkiem :P (pierwszego śniadania) nie wątpię że wędlina była jadalna ale z serkiem nie byłem w stanie zaryzykować :twisted: Co do warunków w bazie A to nie mam żadnych zastrzeżeń i nie spełniły się czarne scenariusze odnośnie toalet i pryszniców :P

Widze, ze do dziś masz traumy związane z tym serkiem :D hahaha

poema
20-10-2008, 12:58
Po zwiedzaniu w czasie powrotu jeszcze okolicy ...i rozwiezieniu wszystkich po domach tym razem bez mandatu ;-)dotarłam do domu ale padłam ..;-) Ktos musi pracowac by inni mogli odpoczywac i po odczytaniu 1200 emeili dopiero do was pisze

było fajnie
jestescie super grupą

wielkie dzieki dla mego wybawiciela wilk325 ;-)
Mroczek - mam nadzije ze nie masz mroczków ;-))
FunBoy - dzieki za ciekawa rozmowe odczas powrotu
Nysander -dzieki za towarzystwo i opieke podczas wejscia na Tarnice ;-)))) oraz informacje farmaceutyczna co zabrac na nastepny plener - GLUKOZE w płynie ;-))

pzd
poema

ps ....Mamusiu a co mi przykleiłas na sweterk;-)))) ta reklama przesladowałam nas z Pawlem przez cały czas w drodze na i z pleneru ;-)))) masakra

dwl
20-10-2008, 13:20
wielkie dzieki dla mego wybawiciela wilk325 ;-)

Oj tak, wilk325 i jego magiczna skrzyneczka pomogli niejednemu :)

b202
20-10-2008, 13:22
Mroczek - mam nadzije ze nie masz mroczków ;-))

Nysander -dzieki za towarzystwo i opieke podczas wejscia na Tarnice ;-)))) oraz informacje farmaceutyczna co zabrac na nastepny plener - GLUKOZE w płynie ;-))

nie nie mam mroczków już na szczęście ;) a o leczniczym działaniu Glukozy to chyba ja mogę potwierdzić bo wypiłem dożylnie 500ml z kroplówki i było już lepiej ;)

dwl
20-10-2008, 13:28
A teraz proszę "dla wilk325", tak miałem na wizytówce ( za którą również dziękuję ).

Mówisz i masz :)
Najspecjalniejsze podziękowanie dla wilk325.

wilk325
20-10-2008, 13:28
Mówisz i masz :)
Najspecjalniejsze podziękowanie dla wilk325.

Wielkie dzięki

b202
20-10-2008, 13:37
dla wilk325 nie powinien być przyznany identyfikator tylko "order" bo nie tylko nas podwiózł na zlot to jeszcze obwiózł po okolicach i w moim przypadku zawiózł mnie do szpitala i czekał aż się napiję tej kroplówki, dzięki WIELKIE przyjacielu
BTW dzięki też PaulinieB za pomoc w dotarciu do tego szpitala ;)

wilk325
20-10-2008, 13:56
dla Tadzia aka wilk325 w moim przypadku zawiózł mnie do szpitala i czekał aż się napiję tej kroplówki, dzięki WIELKIE przyjacielu

No mogę napisać, że do super fotki z Bieszczad ( fotki masz najciekawsze, a takiego formatu to nikt nie miał ), którą masz na avatarze się dopisuję.

FunBoy
20-10-2008, 14:01
Mroczek w avatarze po Zlocie w Bieszczadach
Mroczek... co to za filtr portretowy nalozyles, ze ci tak czache przeswietlilo? :mrgreen:

b202
20-10-2008, 14:04
Mroczek... co to za filtr portretowy nalozyles, ze ci tak czache przeswietlilo? :mrgreen:

wiesz co, to nawet nie był filtr a aparat taki, a duży był, że na nim leżałem jak mi robili zdjęcie ;)

dwl
20-10-2008, 14:04

To zapewne filtr x-ray :D

kreda
20-10-2008, 14:15
dzieki za plenerek, ja tam wpadlem na jedna noc tylko z kumplem , wiec tylko pare osob zdazylem poznac ( kuchnia itp ) , czekam na kolejny wspolny wyjazd podziekowania dla slawka pozdrawiam

kurczak
20-10-2008, 14:57
Wróciłem, wczoraj oczywiście.
Dziękuje Wszystkim za wspólny plener!

Po drodze zamówiłem "Mega Kubełek" i szczęśliwie dotarłem bez mandatu ;).

b202
20-10-2008, 15:00
Po drodze zamówiłem "Mega Kubełek" i szczęśliwie dotarłem bez mandatu ;).

znaczy się kurczaków ten "mega kubełek"?

A ja mam pytanie: czy robimy w teraz tak samo z tym FTP jak poprzednio, żeby można było sobie pościągać od innych zdjęcia gdzie się jest i innym udostępnić swoje zdjęcia? To chyba deoc wtedy udostępniał FTPa. Co o tym myślicie?

kurczak
20-10-2008, 15:04
znaczy się kurczaków ten "mega kubełek"?

Hot wings :)

FunBoy
20-10-2008, 15:21
FunBoy - dzieki za ciekawa rozmowe odczas powrotu
wzajemnie :)
a niektorzy twierdza, ze nie da sie ze mna normalnie porozmawiac :mrgreen:

goldie
20-10-2008, 16:18
aha i ja bym chciał jeszcze powiedzieć...
Ci którzy widzieli na własne oczy masakrę zwłok świniaka - ja naprawdę jestem normalny... po prostu szukałem mięsa - jakoś zgłodniałem :):):)

p.s. schabowe nadal wszystkim polecam - dobre żarcie :D:D:D
p.s.2 - gajowy dzięki za asystę w sekcji pozwłocznej hihihi

py1szczak2
20-10-2008, 16:39
wilk325- zafundowałeś nam transport,sprzęt i wspaniałą zabawę - Ty to normalnie nie order i podziękowania tylko Prezydentem powinieneś zostać.

Pozdrawiam serdecznie i oczywiście dziękuję za wszystko .

Piotr

Piter
20-10-2008, 17:18
wzajemnie :)
a niektorzy twierdza, ze nie da sie ze mna normalnie porozmawiac :mrgreen:

no bo sie nie da:D

poema
20-10-2008, 17:47
tak tak order dla wilk325
Wielki Order Kawalera Nikona ;-))))

wilk325
20-10-2008, 17:59
Dzięki wszystkim, którzy się dobrze bawili i tym, którym przez przypadek pomogłem.
Proszę, dajcie spokój, bo się czerwienię ( a swoje latka już mam ) jak ten napis i trochę mi głupio, przecież to wszystko to jest normalka i tylko normalka. Pozdrawiam

yaqb
20-10-2008, 18:00
Tadziu na Prezydenta hihih ;)

wilk325
20-10-2008, 18:04
Tadziu na Prezydenta hihih ;)

Kuba dzięki, ale na hobby typu polityka to czasu już nie mam i chęci też.

b202
20-10-2008, 18:19
Dzięki wszystkim, którzy się dobrze bawili i tym, którym przez przypadek pomogłem.
Proszę, dajcie spokój, bo się czerwienię ( a swoje latka już mam ) jak ten napis i trochę mi głupio, przecież to wszystko to jest normalka i tylko normalka. Pozdrawiam

no dobra ;) ale powiem tylko, że takich ludzi dla których to jest normalka jest mało i szukać ich ze świecą trzeba ;)

Marta Baranowska
20-10-2008, 18:46
Mroczek,

LOOOOOOOLLLL jaki aw :mrgreen:

Masz racje masz najbardziej wypasione zdjecia ze zlotu:D nikt, ani nic Cie nie pobije :D

kronos28
20-10-2008, 18:50
przepraszam, mógłby ktoś mnie oddać nicka... :D

Marta Baranowska
20-10-2008, 18:50

hahahha :D:D:D bieeeedddddnyyy

no co, nie podoba Ci sie?

b202
20-10-2008, 18:51

oooooooo rannnnyyyyyy ale masz nicka Kronos, ten mi się lepiej podoba ;) zostaw sobie :P Kononowicz ;)

kronos28
20-10-2008, 18:54
hahahha :D:D:D bieeeedddddnyyy

no co, nie podoba Ci sie?

no jakoś nie poczuwam się do roli przyszłego prezydenta :D

b202
20-10-2008, 18:56
no jakoś nie poczuwam się do roli przyszłego prezydenta :D

ale może uda Ci się zrobić tak żeby niczego nie było, a zresztą co się stało się????

gajowy
20-10-2008, 19:12
Ci którzy widzieli na własne oczy masakrę zwłok świniaka - ja naprawdę jestem normalny... po prostu szukałem mięsa - jakoś zgłodniałem :):):)

p.s. schabowe nadal wszystkim polecam - dobre żarcie :D:D:D
p.s.2 - gajowy dzięki za asystę w sekcji pozwłocznej hihihi

Nawet nie zauważyłeś, że w czasie kiedy ty opisywałeś widowni anatomię świniaka, ja wyżerałem resztki mięsa :mrgreen:

Podziękowania dla wszystkich za super spędzony czas.

Marta Baranowska
20-10-2008, 19:14
oooooooo rannnnyyyyyy ale masz nicka Kronos, ten mi się lepiej podoba ;) zostaw sobie :P Kononowicz ;)

a jak to zdrabniac? KONI?:D kogo? czego? koni?:D i hahahahaaaa

b202
20-10-2008, 19:16
a jak to zdrabniac? KONI?:D kogo? czego? koni?:D i hahahahaaaa

z Kroni na Koni ;) może być. mniej literek, szybciej wymówisz

szymony
20-10-2008, 19:17

Tia. A mnie kto porcje liczył, he :?:

motylanoga
20-10-2008, 20:35
Chciałam zauważyć, że goldie wyszarpał ze zwłok dwa czubate talerze mięsa, które znikły były... ostatni raz widziane przy telewizorze...

hesja
20-10-2008, 20:36
Chciałam zauważyć, że goldie wyszarpał ze zwłok dwa czubate talerze mięsa, które znikły były... ostatni raz widziane przy telewizorze...

w niedziele widzialem je pod Sanokiem... kierowaly sie na polnoc :mrgreen:

JK
20-10-2008, 20:38
Zaparcie? Czy może tylko sobie kanapki z tego prosiaka zrobił? :-D

admin
20-10-2008, 20:39
Cale szczescie ze nie zadzialalo jeszcze ostateczne trawienie, bo jechaly w moim aucie ;)

motylanoga
20-10-2008, 20:55
w niedziele widzialem je pod Sanokiem... kierowaly sie na polnoc :mrgreen:

Nie miały czapki i rękawiczek, wyprawa na południe mogłaby okazać się dla nich zabójcza ;-)

b202
20-10-2008, 21:36
Nie miały czapki i rękawiczek, wyprawa na południe mogłaby okazać się dla nich zabójcza ;-)

nie zabójcza a mrożąca ;) by być odkrytym w styczniu w Zakopanem z bryłki lodu, którą oczywiście znalazł by w śniegu goldie ;)

Goniu
20-10-2008, 21:41
Ja dopiero dorwałem się do kompa, bardzo dziękuję wam za wspólnie spędzony czas, miło było was poznać :)
Czekam na kolejny wypad...

Pozdrowionka

wilk325
20-10-2008, 21:50
Ja dopiero dorwałem się do kompa, bardzo dziękuję wam za wspólnie spędzony czas, miło było was poznać :)
Czekam na kolejny wypad...

Pozdrowionka

To masz już kolejne zapisy: http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=72333&page=7

serwus
20-10-2008, 21:58
ja tez bardzo dziekuje za swietna imprezke, bylo milo Was poznac, do tej pory slyszalam tylko strzepy informacji od Pitera :-D. Dobrze wiedziec jak to wszystko wyglada na zywo...hehe.
Jak sie odwaze i wyjdzie mi chociaz jedno zdjecie z ...11 :) ktore zrobilam to pokaze:mrgreen:

b202
20-10-2008, 21:59
ja tez bardzo dziekuje za swietna imprezke, bylo milo Was poznac, do tej pory slyszalam tylko strzepy informacji od Pitera :-D. Dobrze wiedziec jak to wszystko wyglada na zywo...hehe.
Jak sie odwaze i wyjdzie mi chociaz jedno zdjecie z ...11 :) ktore zrobilam to pokaze:mrgreen:

nooo widzę, że tez masz nowego avatara ;)

marzenka
21-10-2008, 00:17
Myśliborska połowa bydgosko-myśliborskiej dwójki też na miejscu :). Daję znać z jednodniowym opóźnieniem,bo dopiero dziś dołączyłam do Waszego grona na forum. Ciesze się ,że mogłam Was poznać i dzięki za ciepłe przyjęcie.Pozdrowienia:)

Goniu
21-10-2008, 09:17
To masz już kolejne zapisy: http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=72333&page=7

Będę... :) Tadziu poproszę o fotki z wizualizacjami na cerkwi... :D

Piter
21-10-2008, 09:31
A czy Panowie wrzucą grupówkę z zapory?

NaRvA
21-10-2008, 09:39
wlasnie ... z 15 minut tam sterczelismy w kupie ... gdzie grupowka ? ;)

Goniu
21-10-2008, 09:55
wlasnie ... z 15 minut tam sterczelismy w kupie ... gdzie grupowka ? ;)
A my sterczelismy pod zaporą ze 30min widać nas na zdjęciu?

JK
21-10-2008, 09:59
Na tym z monitoringu też. :-D

b202
21-10-2008, 19:07
spoko david jak opisze foto to wrzuci ;)

david
21-10-2008, 20:20
To ja może tylko wrzucę, a każdy siebie sam znajdzie :) a tak serio to nie mam pamięci do nicków.

KaleidoStar
21-10-2008, 22:33
No. To ja też wróciłam. Z przystankami i przygodą na samym końcu-ale jestem,właśnie weszłam do domu. I idę spać :D

nysander
22-10-2008, 12:52

ps ....Mamusiu a co mi przykleiłas na sweterk;-)))) ta reklama przesladowałam nas z Pawlem przez cały czas w drodze na i z pleneru ;-)))) masakra

mnie rownież było miłe takie towarzystwo :) a co do reklamy to była piżamka nie sweterek :P

niestety po plenerku okazało się że mam awarię oka i dopiero dzisiaj conieco zaczynam widzieć :( więc fotki moje pojawią się ze sporym opóźnieniem.

wilk325
24-10-2008, 20:26
Będę... :) Tadziu poproszę o fotki z wizualizacjami na cerkwi... :D

Wizualizacje są bajeczne, podaj mi adres to Ci prześlę.

b202
24-10-2008, 20:27
Wizualizacje są bajeczne, podaj mi adres to Ci prześlę.

wrzuć swoje fotki w ogóle bo chyba nie masz swojego wątku ze zdjeciami

wilk325
24-10-2008, 20:32
wrzuć swoje fotki w ogóle bo chyba nie masz swojego wątku ze zdjeciami

Dopiero co wróciłem z ryb, nie miałem jeszcze czasu ( poza przejrzeniem ) się nimi zająć więc to trochę potrwa. Mam dla Ciebie i reszty zarezerwowane miejsca w samochodzie ( o ile się nie boicie ) na Zakopiec.

b202
24-10-2008, 20:46
Dopiero co wróciłem z ryb, nie miałem jeszcze czasu ( poza przejrzeniem ) się nimi zająć więc to trochę potrwa. Mam dla Ciebie i reszty zarezerwowane miejsca w samochodzie ( o ile się nie boicie ) na Zakopiec.

nooo ja jadę sam wiesz ;) mnie się jazda podobała :D

py1szczak2
24-10-2008, 21:46
Mam dla Ciebie i reszty zarezerwowane miejsca w samochodzie ( o ile się nie boicie ) na Zakopiec.

Pal licho strach, z Tobą Tadziu to i na koniec świata tylko będe musiał kupić prozak :mrgreen:

Tak na serio jesli tylko uda mi się załatwić wolne,to bardzo chętnie się z Wami znowu zabiorę.

Piotr

No i pokazuj w końcu te swoje foty.

Capricorn
24-10-2008, 22:29
Z jednym małym wyjątkiem :P (pierwszego śniadania) nie wątpię że wędlina była jadalna ale z serkiem nie byłem w stanie zaryzykować :twisted:

No bardzo Was proszę, co Wy z tym serkiem wszyscy? Szymony zjadł porcję swoją, naszego syna, i gliska ;-) :D

Fajnie było poznac całą Waszą ekipę, pozdrawiam, szymonowa ;-)

b202
24-10-2008, 22:33
No bardzo Was proszę, co Wy z tym serkiem wszyscy? Szymony zjadł porcję swoją, naszego syna, i gliska ;-) :D

Fajnie było poznac całą Waszą ekipę, pozdrawiam, szymonowa ;-)

ooooo to jest to konto o którym mówiłaś ;) pozdrawiamy

Capricorn
24-10-2008, 22:37
ooooo to jest to konto o którym mówiłaś ;) pozdrawiamy

ano. oto ono jest. dzięki.

AMI
27-10-2008, 17:50
Ja również chciałem podziękować wszystkim, organizatorom jak i uczestnikom.
Pojechałem w zupełne ciemno nie znając nikogo (nawet z forum)
i chciałem powiedzieć że jesteście bardzo tolerancyjni dla nie Nikonowców:)
Było super , oprócz drobnej kontuzji przy schodzeniu z Tarnicy.
Jak będę mógł to pewnie wybiorę się z Wami na następny plenerek.
Parę rzeczy nauczyłem się przy Was choć nie mogłem się zbytnio pobawić waszymi zabawkami. (Dzieki Remol za użyczenie sprzętu :) )
i jeszcze nie fotograficzne podziękowania dla AMI & Dori za Anioły bieszczadzkie:P

Dzięki Makudo! A ja dziękuję wszystkim za wspólne śpiewanie, było naprawde świetnie biorąc pod uwagę ciężką arytylerie spożywaną pod wszelką postacią;)

Pozdrawiam,
AMI

DonMaliniacco
30-10-2008, 00:16
Troche poźno, ale i ja chciałem podziękować wszystkim znanym i nie znanym za te kilka dni towarzystwa. Chciałem serdecznie przeprosić Gajowego, za to, że nie zmrużył oka biedaczek przeze mnie w nocy z czwartku na piątek. Wasi było wszystko jedno. Spał i tak ********** :) Slowa przeprosin należą sie Goldiemu... stwierdził, że chrapię jak tokarka :):):) Nie wierzę, ale na wszelki wypadek na nastepny zlot piszę się w pokoju z Gr33nY, bo podobnoć też daje czadu :)

hesja
30-10-2008, 00:19
że chrapię jak tokarka :):):) Nie wierze, ale na wszelki wypadek na nastepny zlot pisze sie w pokoju z Gr33nY, bo podobnoc tez daje czadu :)

spoko :)
znam kilku mistrzow gatunku i w Zakopcu dobierzemy Was w jednym pokoju :)
sie kurrna G-wont zawali buuuahahah :mrgreen:

gajowy
30-10-2008, 00:23
Troche poźno, ale i ja chciałem podziękować wszystkim znanym i nie znanym za te kilka dni towarzystwa. Chciałem serdecznie przeprosić Gajowego, za to, że nie zmróżył oka biedaczek przeze mnie w nocy z czwartku na piątek. Wasi było wszystko jedno. Spał i tak ********** :) Slowa przeprosin należą sie Goldiemu... stwierdził, że chrapię jak tokarka :):):) Nie wierze, ale na wszelki wypadek na nastepny zlot pisze sie w pokoju z Gr33nY, bo podobnoc tez daje czadu :)

E tam. To wszystko przecież była moja wina, bo z piątku na czwartek za wcześnie skończyłem "nocne pogawędki".
Później było już znacznie lepiej :)

makudo
06-11-2008, 23:32
Ja tu sie zastanawiam czemu nikt nie daje zdjęć , a tu jest cały wątek dotyczący pleneru a nie jeden post:)
Przyzwyczajenia z innego forum.
No dobra to ja może później coś dorzucę od siebie.

hesja
06-11-2008, 23:38
makudo... bo tu jest Wiesz... forum fotograficzne i zdjec sa tysiace :)
mimo pozorów ktore sztucznie stwarzamy :D

b202
07-11-2008, 19:38
znam kilku mistrzow gatunku i w Zakopcu dobierzemy Was w jednym pokoju :)

tylko, żeby niedźwiedzi nie wystraszyli z Tatr :P

DonMaliniacco
09-11-2008, 23:38
tylko, żeby niedźwiedzi nie wystraszyli z Tatr :P

Prędzej sobie głowe rozbijesz, niz misie uciekną od mojego chrapania :)