Zobacz pełną wersję : BIESZCZADY 2008 OGÓLNY PLENER JESIENNY FORUM i NKP
ale to byl mega melanz :twisted: jakby co - pisze sie na nastepny :mrgreen:
dzieki wszystkim za swietna zabawe :)
nysander
19-10-2008, 22:27
ale co niektórzy nawet próbowali fotki robić. I to nawet nie tylko testowe ;p
Robin1974
19-10-2008, 22:35
melduje swoje przybycie
100% Białegostoku w domach
podziekowania za:
1. mega imprezke wszystkim
2. hesji za pigwowke na stoku (uratowal od zapasci)
ja już dojechalem, jestem wykończony i idę spać, jutro coś więcej napiszę i wrzucę jakieś fotki, pozdro dla wszystkich uczestników zlotu, dzięki Wam za pomoc, mile spędzony czas i inne ;)
Mroczek - fikołki na betonie ;)
Megazordon
19-10-2008, 23:21
Fajnie było. Dzięki wszystkim za miłe chwile!
Pojechałem w ciemno nie znając nikogo ...i nie żałuje :)
Dobry plenerek , świetna zabawa i niesamowici ludzie ....czyli zajebioza :D
To kiedy następny zlocik ? ;)
kronos28
20-10-2008, 00:45
meldujemy szczęśliwy powrót
Wielkie podziękowania dla Tomajka i Ani za super transport :D
Dla Sl@wcia za miejscówkę i to że wytrwał ;)
Dla naszego organizatora - Hesji - za trud i wysiłek jaki w to włożyłeś chłopie, bo to ogarnąć (i tyle osób ogarnąć) to mega sprawa :)
dla całej ekipy zlotowej za jak zwykle świetną atmosferę :)
Również już w domu.
4 dni nie palone w C.O.- psiarnia, chleb spleśniał, lodówka pusta... idę spać ;-)
Dla naszego organizatora - Hesji - za trud i wysiłek jaki w to włożyłeś chłopie, bo to ogarnąć (i tyle osób ogarnąć) to mega sprawa :)
spox :)
to ja dziekuje wszystkim wszystkim!!!!
Lans Squad juz w domkach
byla wspaniala zabawa a o to przede wszystkim chodzi :)
poznalo sie duuuzo osob, ktore do tej pory z nami nigdzie nie jezdzily
mam nadzieje ze zaczna :)
nastepny DUUUZY plener bedzie najprawdopodobniej pod koniec stycznia w okolicach Zakopca :)
ale o tym niebawem
ps. dobrze ze moge o tym pisac bo glos mi padl calkiem i slychac by mnie pewno nie bylo hihi :)
ale coo tam
.... byla wspaniala zabawa a o to przede wszystkim chodzi :) ....
Szczególnie w piątek rano była dobra. :wink: :lol:
PrzeMoon
20-10-2008, 09:08
Po krótkiej przerwie w Wrocławiu ja też dotarłem do domu. Dzięki wszystkim za mile spędzony czas i świetna zabawę. Do zobaczenia na następnym plenerze :-D
Siemka,
Ja też w domu od wczoraj. Nic nie pisałem bo sił już nie miałem
Dzięki Adminom za podróż Turbo BBurago :)
A generalnie to wszystkim za przybycie i za mega atmosferę.
Pozdro i do następnego, jak napisał Hesja - koło stycznia w Zakopcu :D:D:D:D
P.S. Nie dzwońcie do mnie, nie mogę mówić :D:D:D
Mało się nie posr.....łem ze strachu w czasie tej jazdy :mrgreen: ale i tak było SUPER
A ja dmuchalem rano w alkomat i wykazał ZERO.ZERO ZERO He he he he. Napewno był popsuty :D Ruszyłem w trasę dopiero o 12:00 Po drodze robiłem jeszcze zdjęcia górskiej rzeczki :) Na następny plener ruszam na 100%
Zazdroszczę Wam, nie mogłem być...
Czekam na fotki, żebym mógł jeszcze bardziej żałować...
Na styczniowy plener się piszę, jakoś dojadę do Zakopca z Suwałk (będę miał pewnie najdalej ze wszystkich...), tylko niech będzie po 20 stycznia, księgowy do 20 musi pracować :)
Marta Baranowska
20-10-2008, 10:11
Szczególnie w piątek rano była dobra. :wink: :lol:
hahaha :D:D:D ooo taaak :mrgreen:
No to ja właśnie wszedłem do mieszkania i włączyłem komputer :D
Wielkie dzięki dla Tomka i Kasi za to że mogłem dotrzeć na miejsce i z powrotem do Krakowa w tak komfortowych warunkach.
adam1277
20-10-2008, 10:46
A ja dmuchalem rano w alkomat i wykazał ZERO.ZERO ZERO He he he he. Napewno był popsuty :D Ruszyłem w trasę dopiero o 12:00 Po drodze robiłem jeszcze zdjęcia górskiej rzeczki :) Na następny plener ruszam na 100%
siema chłopaku,dobrze że dotarłeś cały i zdrowy,bo w niedzielę rano nie wyglądałeś naj.......:mrgreen:
szczegolne podziekowania:
dla Jacka (wlasciciela) za zorganizowanie na miejscu wszystkiego tak jak chcielismy, pysznego zarcia i tego ze mimo niezapelnienia bazy A w calosci ona i tak byla tylko do naszej dyspozycji
dla nikona za zalatwienie smyczy i... naszego podswietlanego balona, ktory budzil emocje nie tylko posrod dzieci hihi; szkoda ze sie nie udalo wszystkiego. W piatek mial nas odwiedzic pewien suuuper fotograf....
dla hcman'a za inicjatywe i wydruk wizytowek (chyba sie Wam podobaly bo kazdy nosil) :)
dla wilk325 za pomoc w przywracaniu Mroczka do zycia po podwojnym Blaniku :mrgreen: no i za pewna "ksiazke" ktora bede sobie czytal w dlugie jesienne wieczory :D
dla Gajowego za zalatwienie zwiedzania Zapory i pomoc w organizacji
dla Sl@wcia za zalatwienie rozrzutnika :P
no i jak zwykle... dla Lans Squadu za pomoc w organizacji i za zajefajna atmosfere no i naladowanie aku :mrgreen:
dla wszystkich, ze mimo wielu niedociagniec mysle ze sie super bawiliscie/smy :)
oki, smigam do lekarza, czas odpoczac po zlocie troche :D
glos mi padl calkiem
Nie dzwońcie do mnie, nie mogę mówić :D:D:D
chlopaki... co wy robiliscie, ze macie tego samego wirusa? :mrgreen:
chlopaki... co wy robiliscie, ze macie tego samego wirusa? :mrgreen:
nie wiem... nie pamietam :mrgreen: ale plecy mam cos dziwnie podrapane hihi
Oj działo się, działo :) Dziękuję wszystkim za wspólną zabawę i super plener! W końcu poznałem dotąd tylko avatarowo/literacko rozpoznawalnych dla mnie w większości osób z forum i bardzo się z tego cieszę!
Podziękowania dla wszystkich organizatorów!
Pozdrawiam,
AMI
PS. Czy organizatorzy pomyśleli też o jakimś spotkaniu poplenerowym ?;) ( jakoś tak brakuje czegoś we krwi od wczoraj;)).
motylanoga
20-10-2008, 11:38
Gdybym wiedziała, że plenery tak wyglądają to bym urlop i na poniedziałek brała...
Z mojej strony chciałam bardzo podziękować wszystkim, którzy zrezygnowali z noclegu w A. Mimo obaw i dramatyzowania części z Was nie zdarzyło mi się czekać na prysznic, a miejsca mieliśmy aż za dużo. Poza tym wszyscy uciekający wieczorami do Ustrzyk niech żałują świetnej zabawy jaka ich ominęła. :-)
troszke z opoznieniem, ale szczerze, slowa uznania organizatorom i serdecznie dziekujemy z Mariola za wspaniala zabawe :)
jedyne 12h jechalismy ;p
PS. Czy organizatorzy pomyśleli też o jakimś spotkaniu poplenerowym ?;)
Jak widac plenery potrafia uzaleznic :mrgreen:
( jakoś tak brakuje czegoś we krwi od wczoraj;)).
W takim razie nie pozostaje ci nic innego jak zapisac sie do Freelancerow (http://forum.nikon.org.pl/forumdisplay.php?f=122) ;) Po pierwszym spotkaniu zrozumiesz dlaczego :mrgreen:
siema chłopaku,dobrze że dotarłeś cały i zdrowy,bo w niedzielę rano nie wyglądałeś naj.......:mrgreen:
Mieliśmy iść w góry z Megazordonem przepalić promile ale pochodziliśmy po łące :D Potem oglądaliśmy Kubicę w barze bo było łatwiej :D Forma rosła, zamówiłem duży obiad i jakoś się potoczyłem :)
Ja również chciałem podziękować wszystkim, organizatorom jak i uczestnikom.
Pojechałem w zupełne ciemno nie znając nikogo (nawet z forum)
i chciałem powiedzieć że jesteście bardzo tolerancyjni dla nie Nikonowców:)
Było super , oprócz drobnej kontuzji przy schodzeniu z Tarnicy.
Jak będę mógł to pewnie wybiorę się z Wami na następny plenerek.
Parę rzeczy nauczyłem się przy Was choć nie mogłem się zbytnio pobawić waszymi zabawkami. (Dzieki Remol za użyczenie sprzętu :) )
i jeszcze nie fotograficzne podziękowania dla AMI & Dori za Anioły bieszczadzkie:P
szczegolne podziekowania:
dla Jacka (wlasciciela) za zorganizowanie na miejscu wszystkiego tak jak chcielismy, pysznego zarcia i tego ze mimo niezapelnienia bazy A w calosci ona i tak byla tylko do naszej dyspozycji
Z jednym małym wyjątkiem :P (pierwszego śniadania) nie wątpię że wędlina była jadalna ale z serkiem nie byłem w stanie zaryzykować :twisted: Co do warunków w bazie A to nie mam żadnych zastrzeżeń i nie spełniły się czarne scenariusze odnośnie toalet i pryszniców :P
dla nikona za zalatwienie smyczy i... naszego podswietlanego balona, ktory budzil emocje nie tylko posrod dzieci hihi; szkoda ze sie nie udalo wszystkiego. W piatek mial nas odwiedzic pewien suuuper fotograf....
Tak, smycze i balon były świetne, balon dodatkowo pełnił rolę barometru stanu grupy :D :twisted:
dla hcman'a za inicjatywe i wydruk wizytowek (chyba sie Wam podobaly bo kazdy nosil) :)
Wizytówki były świetnym pomysłem było wiadomo kto jest kto :)
dla wszystkich, ze mimo wielu niedociagniec mysle ze sie super bawiliscie/smy :)
Kiedy były te niedociągnięcia bo chyba byłem zbyt zajęty obserwacją barometru i ominął mnie ten punkt ;)
Ogólnie rzecz biorąc to było pięknie:D a tak bardziej szczegółowo to kiedy afterparty ? :twisted:
Witam wszystkich. Wszystkim dziękuję za wspaniałą atmosferę. Było super. I jeszcze te wilki wyjące, gdy szedłem nad ranem na Tarnicę ... dla mnie bomba!
Specjalne podziękowanie dla organizatorów, a najspecjalniejsze dla Tadzia Wilka. Faktycznie w drodze powrotnej dopadł nas "syndrom konia" :-D. Szybko było hehe
Megazordon
20-10-2008, 12:36
Mieliśmy iść w góry z Megazordonem przepalić promile ale pochodziliśmy po łące :D Potem oglądaliśmy Kubicę w barze bo było łatwiej :D Forma rosła, zamówiłem duży obiad i jakoś się potoczyłem :)
Obiad o 11 rano :)
Ale się nie śmieję, bo sam wciągnąłem pierogi z mięsem. Gdyby nie one, nie dał bym rady jechać 8 godzin do domu.
Marta Baranowska
20-10-2008, 12:44
Gdybym wiedziała, że plenery tak wyglądają to bym urlop i na poniedziałek brała...
Z mojej strony chciałam bardzo podziękować wszystkim, którzy zrezygnowali z noclegu w A. Mimo obaw i dramatyzowania części z Was nie zdarzyło mi się czekać na prysznic, a miejsca mieliśmy aż za dużo. Poza tym wszyscy uciekający wieczorami do Ustrzyk niech żałują świetnej zabawy jaka ich ominęła. :-)
a kto powiedział ze w Ustrzykach sie zle bawiłam :twisted:
Z jednym małym wyjątkiem :P (pierwszego śniadania) nie wątpię że wędlina była jadalna ale z serkiem nie byłem w stanie zaryzykować :twisted: Co do warunków w bazie A to nie mam żadnych zastrzeżeń i nie spełniły się czarne scenariusze odnośnie toalet i pryszniców :P
Widze, ze do dziś masz traumy związane z tym serkiem :D hahaha
Po zwiedzaniu w czasie powrotu jeszcze okolicy ...i rozwiezieniu wszystkich po domach tym razem bez mandatu ;-)dotarłam do domu ale padłam ..;-) Ktos musi pracowac by inni mogli odpoczywac i po odczytaniu 1200 emeili dopiero do was pisze
było fajnie
jestescie super grupą
wielkie dzieki dla mego wybawiciela wilk325 ;-)
Mroczek - mam nadzije ze nie masz mroczków ;-))
FunBoy - dzieki za ciekawa rozmowe odczas powrotu
Nysander -dzieki za towarzystwo i opieke podczas wejscia na Tarnice ;-)))) oraz informacje farmaceutyczna co zabrac na nastepny plener - GLUKOZE w płynie ;-))
pzd
poema
ps ....Mamusiu a co mi przykleiłas na sweterk;-)))) ta reklama przesladowałam nas z Pawlem przez cały czas w drodze na i z pleneru ;-)))) masakra
wielkie dzieki dla mego wybawiciela wilk325 ;-)
Oj tak, wilk325 i jego magiczna skrzyneczka pomogli niejednemu :)
Mroczek - mam nadzije ze nie masz mroczków ;-))
Nysander -dzieki za towarzystwo i opieke podczas wejscia na Tarnice ;-)))) oraz informacje farmaceutyczna co zabrac na nastepny plener - GLUKOZE w płynie ;-))
nie nie mam mroczków już na szczęście ;) a o leczniczym działaniu Glukozy to chyba ja mogę potwierdzić bo wypiłem dożylnie 500ml z kroplówki i było już lepiej ;)
A teraz proszę "dla wilk325", tak miałem na wizytówce ( za którą również dziękuję ).
Mówisz i masz :)
Najspecjalniejsze podziękowanie dla wilk325.
Mówisz i masz :)
Najspecjalniejsze podziękowanie dla wilk325.
Wielkie dzięki
dla wilk325 nie powinien być przyznany identyfikator tylko "order" bo nie tylko nas podwiózł na zlot to jeszcze obwiózł po okolicach i w moim przypadku zawiózł mnie do szpitala i czekał aż się napiję tej kroplówki, dzięki WIELKIE przyjacielu
BTW dzięki też PaulinieB za pomoc w dotarciu do tego szpitala ;)
dla Tadzia aka wilk325 w moim przypadku zawiózł mnie do szpitala i czekał aż się napiję tej kroplówki, dzięki WIELKIE przyjacielu
No mogę napisać, że do super fotki z Bieszczad ( fotki masz najciekawsze, a takiego formatu to nikt nie miał ), którą masz na avatarze się dopisuję.
Mroczek w avatarze po Zlocie w Bieszczadach
Mroczek... co to za filtr portretowy nalozyles, ze ci tak czache przeswietlilo? :mrgreen:
Mroczek... co to za filtr portretowy nalozyles, ze ci tak czache przeswietlilo? :mrgreen:
wiesz co, to nawet nie był filtr a aparat taki, a duży był, że na nim leżałem jak mi robili zdjęcie ;)
To zapewne filtr x-ray :D
dzieki za plenerek, ja tam wpadlem na jedna noc tylko z kumplem , wiec tylko pare osob zdazylem poznac ( kuchnia itp ) , czekam na kolejny wspolny wyjazd podziekowania dla slawka pozdrawiam
Wróciłem, wczoraj oczywiście.
Dziękuje Wszystkim za wspólny plener!
Po drodze zamówiłem "Mega Kubełek" i szczęśliwie dotarłem bez mandatu ;).
Po drodze zamówiłem "Mega Kubełek" i szczęśliwie dotarłem bez mandatu ;).
znaczy się kurczaków ten "mega kubełek"?
A ja mam pytanie: czy robimy w teraz tak samo z tym FTP jak poprzednio, żeby można było sobie pościągać od innych zdjęcia gdzie się jest i innym udostępnić swoje zdjęcia? To chyba deoc wtedy udostępniał FTPa. Co o tym myślicie?
znaczy się kurczaków ten "mega kubełek"?
Hot wings :)
FunBoy - dzieki za ciekawa rozmowe odczas powrotu
wzajemnie :)
a niektorzy twierdza, ze nie da sie ze mna normalnie porozmawiac :mrgreen:
aha i ja bym chciał jeszcze powiedzieć...
Ci którzy widzieli na własne oczy masakrę zwłok świniaka - ja naprawdę jestem normalny... po prostu szukałem mięsa - jakoś zgłodniałem :):):)
p.s. schabowe nadal wszystkim polecam - dobre żarcie :D:D:D
p.s.2 - gajowy dzięki za asystę w sekcji pozwłocznej hihihi
py1szczak2
20-10-2008, 16:39
wilk325- zafundowałeś nam transport,sprzęt i wspaniałą zabawę - Ty to normalnie nie order i podziękowania tylko Prezydentem powinieneś zostać.
Pozdrawiam serdecznie i oczywiście dziękuję za wszystko .
Piotr
wzajemnie :)
a niektorzy twierdza, ze nie da sie ze mna normalnie porozmawiac :mrgreen:
no bo sie nie da:D
tak tak order dla wilk325
Wielki Order Kawalera Nikona ;-))))
Dzięki wszystkim, którzy się dobrze bawili i tym, którym przez przypadek pomogłem.
Proszę, dajcie spokój, bo się czerwienię ( a swoje latka już mam ) jak ten napis i trochę mi głupio, przecież to wszystko to jest normalka i tylko normalka. Pozdrawiam
Tadziu na Prezydenta hihih ;)
Tadziu na Prezydenta hihih ;)
Kuba dzięki, ale na hobby typu polityka to czasu już nie mam i chęci też.
Dzięki wszystkim, którzy się dobrze bawili i tym, którym przez przypadek pomogłem.
Proszę, dajcie spokój, bo się czerwienię ( a swoje latka już mam ) jak ten napis i trochę mi głupio, przecież to wszystko to jest normalka i tylko normalka. Pozdrawiam
no dobra ;) ale powiem tylko, że takich ludzi dla których to jest normalka jest mało i szukać ich ze świecą trzeba ;)
Marta Baranowska
20-10-2008, 18:46
Mroczek,
LOOOOOOOLLLL jaki aw :mrgreen:
Masz racje masz najbardziej wypasione zdjecia ze zlotu:D nikt, ani nic Cie nie pobije :D
kronos28
20-10-2008, 18:50
przepraszam, mógłby ktoś mnie oddać nicka... :D
Marta Baranowska
20-10-2008, 18:50
hahahha :D:D:D bieeeedddddnyyy
no co, nie podoba Ci sie?
oooooooo rannnnyyyyyy ale masz nicka Kronos, ten mi się lepiej podoba ;) zostaw sobie :P Kononowicz ;)
kronos28
20-10-2008, 18:54
hahahha :D:D:D bieeeedddddnyyy
no co, nie podoba Ci sie?
no jakoś nie poczuwam się do roli przyszłego prezydenta :D
no jakoś nie poczuwam się do roli przyszłego prezydenta :D
ale może uda Ci się zrobić tak żeby niczego nie było, a zresztą co się stało się????
Ci którzy widzieli na własne oczy masakrę zwłok świniaka - ja naprawdę jestem normalny... po prostu szukałem mięsa - jakoś zgłodniałem :):):)
p.s. schabowe nadal wszystkim polecam - dobre żarcie :D:D:D
p.s.2 - gajowy dzięki za asystę w sekcji pozwłocznej hihihi
Nawet nie zauważyłeś, że w czasie kiedy ty opisywałeś widowni anatomię świniaka, ja wyżerałem resztki mięsa :mrgreen:
Podziękowania dla wszystkich za super spędzony czas.
Marta Baranowska
20-10-2008, 19:14
oooooooo rannnnyyyyyy ale masz nicka Kronos, ten mi się lepiej podoba ;) zostaw sobie :P Kononowicz ;)
a jak to zdrabniac? KONI?:D kogo? czego? koni?:D i hahahahaaaa
a jak to zdrabniac? KONI?:D kogo? czego? koni?:D i hahahahaaaa
z Kroni na Koni ;) może być. mniej literek, szybciej wymówisz
Tia. A mnie kto porcje liczył, he :?:
motylanoga
20-10-2008, 20:35
Chciałam zauważyć, że goldie wyszarpał ze zwłok dwa czubate talerze mięsa, które znikły były... ostatni raz widziane przy telewizorze...
Chciałam zauważyć, że goldie wyszarpał ze zwłok dwa czubate talerze mięsa, które znikły były... ostatni raz widziane przy telewizorze...
w niedziele widzialem je pod Sanokiem... kierowaly sie na polnoc :mrgreen:
Zaparcie? Czy może tylko sobie kanapki z tego prosiaka zrobił? :-D
Cale szczescie ze nie zadzialalo jeszcze ostateczne trawienie, bo jechaly w moim aucie ;)
motylanoga
20-10-2008, 20:55
w niedziele widzialem je pod Sanokiem... kierowaly sie na polnoc :mrgreen:
Nie miały czapki i rękawiczek, wyprawa na południe mogłaby okazać się dla nich zabójcza ;-)
Nie miały czapki i rękawiczek, wyprawa na południe mogłaby okazać się dla nich zabójcza ;-)
nie zabójcza a mrożąca ;) by być odkrytym w styczniu w Zakopanem z bryłki lodu, którą oczywiście znalazł by w śniegu goldie ;)
Ja dopiero dorwałem się do kompa, bardzo dziękuję wam za wspólnie spędzony czas, miło było was poznać :)
Czekam na kolejny wypad...
Pozdrowionka
Ja dopiero dorwałem się do kompa, bardzo dziękuję wam za wspólnie spędzony czas, miło było was poznać :)
Czekam na kolejny wypad...
Pozdrowionka
To masz już kolejne zapisy: http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=72333&page=7
ja tez bardzo dziekuje za swietna imprezke, bylo milo Was poznac, do tej pory slyszalam tylko strzepy informacji od Pitera :-D. Dobrze wiedziec jak to wszystko wyglada na zywo...hehe.
Jak sie odwaze i wyjdzie mi chociaz jedno zdjecie z ...11 :) ktore zrobilam to pokaze:mrgreen:
ja tez bardzo dziekuje za swietna imprezke, bylo milo Was poznac, do tej pory slyszalam tylko strzepy informacji od Pitera :-D. Dobrze wiedziec jak to wszystko wyglada na zywo...hehe.
Jak sie odwaze i wyjdzie mi chociaz jedno zdjecie z ...11 :) ktore zrobilam to pokaze:mrgreen:
nooo widzę, że tez masz nowego avatara ;)
marzenka
21-10-2008, 00:17
Myśliborska połowa bydgosko-myśliborskiej dwójki też na miejscu :). Daję znać z jednodniowym opóźnieniem,bo dopiero dziś dołączyłam do Waszego grona na forum. Ciesze się ,że mogłam Was poznać i dzięki za ciepłe przyjęcie.Pozdrowienia:)
To masz już kolejne zapisy: http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=72333&page=7
Będę... :) Tadziu poproszę o fotki z wizualizacjami na cerkwi... :D
A czy Panowie wrzucą grupówkę z zapory?
wlasnie ... z 15 minut tam sterczelismy w kupie ... gdzie grupowka ? ;)
wlasnie ... z 15 minut tam sterczelismy w kupie ... gdzie grupowka ? ;)
A my sterczelismy pod zaporą ze 30min widać nas na zdjęciu?
Na tym z monitoringu też. :-D
spoko david jak opisze foto to wrzuci ;)
To ja może tylko wrzucę, a każdy siebie sam znajdzie :) a tak serio to nie mam pamięci do nicków.
KaleidoStar
21-10-2008, 22:33
No. To ja też wróciłam. Z przystankami i przygodą na samym końcu-ale jestem,właśnie weszłam do domu. I idę spać :D
nysander
22-10-2008, 12:52
ps ....Mamusiu a co mi przykleiłas na sweterk;-)))) ta reklama przesladowałam nas z Pawlem przez cały czas w drodze na i z pleneru ;-)))) masakra
mnie rownież było miłe takie towarzystwo :) a co do reklamy to była piżamka nie sweterek :P
niestety po plenerku okazało się że mam awarię oka i dopiero dzisiaj conieco zaczynam widzieć :( więc fotki moje pojawią się ze sporym opóźnieniem.
Będę... :) Tadziu poproszę o fotki z wizualizacjami na cerkwi... :D
Wizualizacje są bajeczne, podaj mi adres to Ci prześlę.
Wizualizacje są bajeczne, podaj mi adres to Ci prześlę.
wrzuć swoje fotki w ogóle bo chyba nie masz swojego wątku ze zdjeciami
wrzuć swoje fotki w ogóle bo chyba nie masz swojego wątku ze zdjeciami
Dopiero co wróciłem z ryb, nie miałem jeszcze czasu ( poza przejrzeniem ) się nimi zająć więc to trochę potrwa. Mam dla Ciebie i reszty zarezerwowane miejsca w samochodzie ( o ile się nie boicie ) na Zakopiec.
Dopiero co wróciłem z ryb, nie miałem jeszcze czasu ( poza przejrzeniem ) się nimi zająć więc to trochę potrwa. Mam dla Ciebie i reszty zarezerwowane miejsca w samochodzie ( o ile się nie boicie ) na Zakopiec.
nooo ja jadę sam wiesz ;) mnie się jazda podobała :D
py1szczak2
24-10-2008, 21:46
Mam dla Ciebie i reszty zarezerwowane miejsca w samochodzie ( o ile się nie boicie ) na Zakopiec.
Pal licho strach, z Tobą Tadziu to i na koniec świata tylko będe musiał kupić prozak :mrgreen:
Tak na serio jesli tylko uda mi się załatwić wolne,to bardzo chętnie się z Wami znowu zabiorę.
Piotr
No i pokazuj w końcu te swoje foty.
Capricorn
24-10-2008, 22:29
Z jednym małym wyjątkiem :P (pierwszego śniadania) nie wątpię że wędlina była jadalna ale z serkiem nie byłem w stanie zaryzykować :twisted:
No bardzo Was proszę, co Wy z tym serkiem wszyscy? Szymony zjadł porcję swoją, naszego syna, i gliska ;-) :D
Fajnie było poznac całą Waszą ekipę, pozdrawiam, szymonowa ;-)
No bardzo Was proszę, co Wy z tym serkiem wszyscy? Szymony zjadł porcję swoją, naszego syna, i gliska ;-) :D
Fajnie było poznac całą Waszą ekipę, pozdrawiam, szymonowa ;-)
ooooo to jest to konto o którym mówiłaś ;) pozdrawiamy
Capricorn
24-10-2008, 22:37
ooooo to jest to konto o którym mówiłaś ;) pozdrawiamy
ano. oto ono jest. dzięki.
Ja również chciałem podziękować wszystkim, organizatorom jak i uczestnikom.
Pojechałem w zupełne ciemno nie znając nikogo (nawet z forum)
i chciałem powiedzieć że jesteście bardzo tolerancyjni dla nie Nikonowców:)
Było super , oprócz drobnej kontuzji przy schodzeniu z Tarnicy.
Jak będę mógł to pewnie wybiorę się z Wami na następny plenerek.
Parę rzeczy nauczyłem się przy Was choć nie mogłem się zbytnio pobawić waszymi zabawkami. (Dzieki Remol za użyczenie sprzętu :) )
i jeszcze nie fotograficzne podziękowania dla AMI & Dori za Anioły bieszczadzkie:P
Dzięki Makudo! A ja dziękuję wszystkim za wspólne śpiewanie, było naprawde świetnie biorąc pod uwagę ciężką arytylerie spożywaną pod wszelką postacią;)
Pozdrawiam,
AMI
DonMaliniacco
30-10-2008, 00:16
Troche poźno, ale i ja chciałem podziękować wszystkim znanym i nie znanym za te kilka dni towarzystwa. Chciałem serdecznie przeprosić Gajowego, za to, że nie zmrużył oka biedaczek przeze mnie w nocy z czwartku na piątek. Wasi było wszystko jedno. Spał i tak ********** :) Slowa przeprosin należą sie Goldiemu... stwierdził, że chrapię jak tokarka :):):) Nie wierzę, ale na wszelki wypadek na nastepny zlot piszę się w pokoju z Gr33nY, bo podobnoć też daje czadu :)
że chrapię jak tokarka :):):) Nie wierze, ale na wszelki wypadek na nastepny zlot pisze sie w pokoju z Gr33nY, bo podobnoc tez daje czadu :)
spoko :)
znam kilku mistrzow gatunku i w Zakopcu dobierzemy Was w jednym pokoju :)
sie kurrna G-wont zawali buuuahahah :mrgreen:
Troche poźno, ale i ja chciałem podziękować wszystkim znanym i nie znanym za te kilka dni towarzystwa. Chciałem serdecznie przeprosić Gajowego, za to, że nie zmróżył oka biedaczek przeze mnie w nocy z czwartku na piątek. Wasi było wszystko jedno. Spał i tak ********** :) Slowa przeprosin należą sie Goldiemu... stwierdził, że chrapię jak tokarka :):):) Nie wierze, ale na wszelki wypadek na nastepny zlot pisze sie w pokoju z Gr33nY, bo podobnoc tez daje czadu :)
E tam. To wszystko przecież była moja wina, bo z piątku na czwartek za wcześnie skończyłem "nocne pogawędki".
Później było już znacznie lepiej :)
Ja tu sie zastanawiam czemu nikt nie daje zdjęć , a tu jest cały wątek dotyczący pleneru a nie jeden post:)
Przyzwyczajenia z innego forum.
No dobra to ja może później coś dorzucę od siebie.
makudo... bo tu jest Wiesz... forum fotograficzne i zdjec sa tysiace :)
mimo pozorów ktore sztucznie stwarzamy :D
znam kilku mistrzow gatunku i w Zakopcu dobierzemy Was w jednym pokoju :)
tylko, żeby niedźwiedzi nie wystraszyli z Tatr :P
DonMaliniacco
09-11-2008, 23:38
tylko, żeby niedźwiedzi nie wystraszyli z Tatr :P
Prędzej sobie głowe rozbijesz, niz misie uciekną od mojego chrapania :)