Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie hahnel grip +2aku.

Witam!
    Mam pytanie odnośnie tego zastawu z alledrogo.pl
    http://www.allegro.pl/item640058253_...nikon_d50.html
    czy ktos z was uzywal tego z aku en-el3e? czy bedzie ze soba wspolpracowalo czy raczej nie?
    podpis niezgodny z regulaminem

Domyślnie

Ja używałem zamiennika firmy Hahnel do D70 (czyli odpowiednika EN-EL3) i był tak samo wydajny jak oryginał. Po roku użytkowania nie zauważyłem żadnego spadku jakości. Moim zdaniem Hahnel to jedyna alternatywa dla oryginałów.
    D80+MBD80 l N18-70 l N70-300VR l N85 1.8D l SB800 l Lowepro SS200AW

Domyślnie

ale mi chodzi o grip? czy ktos uzywal ten batery pack z d50? czy bedzie to wspolgralo, czy moze byc problem z przelaczeniem jednego aku na drugi?
    podpis niezgodny z regulaminem

Domyślnie

Pozwolisz że jeszcze raz się wtrącę... Nie zastanawiaj się tylko go łykaj. Za tą cenę warto choćby dla samych akumulatorów. A grip na pewno będzie dobry. Co do mieszania akumulatorów to będziesz się martwił później
    D80+MBD80 l N18-70 l N70-300VR l N85 1.8D l SB800 l Lowepro SS200AW

Domyślnie

Mam i niestety nie działa tak jak trzeba . Podobne problemy jak z innymi gripami. Używam jako dobry chwyt do aparatu.
    jendry

Domyślnie

Ja również od bard niedawna jestem posiadaczem tego zestawu do mojego D50.Jak do tej pory nie zauważyłem żadnych fanaberii ze strony gripa ani body(ciekawe jak długo).Trwa "faza testowa" tego tandemu -jak dotąd 300 fotek i napieram dalej...No i powtórzę za poprzednikami-ten zakup i tak się opłaca
    Aparat w gruncie rzeczy jest tak samo twórczy jak kawałek gliny...

Domyślnie

http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=96963
    poczytaj ten wątek. pare osób zrobiło tak jak ja czyli kupilo ten grip a nastepnie usunieliśmy element wystający pozostawiajac baterie i klapke. BP pomaga w ergonomii a w środku przechowuje 2 baterie. Warto za tą cene bo 2 baterie tyle kosztuja wiec grip powiedzmy gratis

Uprawnienia umieszczania postów