Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Lekko zakrecone

Domyślnie

Moim zdaniem zupelnie niepotrzebny dół w dodatku malo czytelny, zdjecie ma "moc" jedynie w gornej parti.
    To tylko moje odczucie
    D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE

Domyślnie

W kwadracie faktycznie wydaje mi się, że będzie nieco lepiej - sympatycznie się ta duża chmura ustawiła między nimi i dodaje to smaku. Myślę, że i w bw ciekawie może to wyglądać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sprocket Zobacz posta
    Moim zdaniem zupelnie niepotrzebny dół w dodatku malo czytelny, zdjecie ma "moc" jedynie w gornej parti.
    To tylko moje odczucie
    a moim dól uzupełnia ten kadr tylko jest troszeczke zle obrobiony - zbyt mocno przygaszony zieleń ma przez tp taki brudno szary wcale nie wiosenny kolor i psuje to fotę, moze taki kierunek - podkreslam kierunek bardziej byłby wskazany - co Ty na to
    http://img198.imageshack.us/img198/1562/anigifdlv.gif

pozdro

Domyślnie

Świetna góra. Dół uciachałąbym do kwadratu. Niepotrzebnie obciąża wiatraki.

pozdrawiam
    Im gorsze zdjęcie tym więcej sfrustrowanych trolli.

www.photorganic.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    a moim dól uzupełnia ten kadr tylko jest troszeczke zle obrobiony - zbyt mocno przygaszony zieleń ma przez tp taki brudno szary wcale nie wiosenny kolor i psuje to fotę, moze taki kierunek - podkreslam kierunek bardziej byłby wskazany - co Ty na to
    http://img198.imageshack.us/img198/1562/anigifdlv.gif
    pozdro
    Harb - dzieki za podpowiedz - fajnie się ten jpg zmienia
    I domek niknie

Wszystkim dziękuję za komentarze. Próbowałem wersji BW ale jakoś mi nie podeszła
    A może po prostu źle to robiłem ?

Uprawnienia umieszczania postów