Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14
    Oszczędny w słowach Awatar Kąś
    Miasto
    Lublin/Londyn

Domyślnie

Jedynka śliczna,a co do dwójki - nieprzyjemnie zimna twarz dziecka, wręcz magentowato niebieska (możliwe, że to wina mojego monitora, bo aktualnie korzystam z laptopa). A kadr na obydwu bardzo ladny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kąś Zobacz posta
    Jedynka śliczna,a co do dwójki - nieprzyjemnie zimna twarz dziecka, wręcz magentowato niebieska (możliwe, że to wina mojego monitora, bo aktualnie korzystam z laptopa). A kadr na obydwu bardzo ladny
    Ja takiego koloru u mnie dopatrzec sie nie moge...raczej widze naturalny cielisty kolor
    Oba zdjecia swietne, ale zdecydowanie jedyneczke najlepsza. Bardzo dobrze oswietlone zdjecia, piekne kolory, a o ostrosci nie wspomne...gratki

Domyślnie

Ładnie rozmyte tło.. na 2 faktycznie ciut bliżej gdybyś był byłoby juz naprawdę super.

Domyślnie

Dzięki wielkie jeszcze raz.
    Franek szalał po parku, jakby ktoś mu mały motorek odpalił. Więc sobie siadłem na trawniku w zasięgu operacyjnym syna, przylepiłem wizjer do oka i czekałem na moment. Dlatego na odległość miałem ograniczony wpływ. Przy okazji jeszcze sobie testowałem automatykę puszki. Nigdy nie korzystałem, a wiem, że np. w D300 fajnie działa. Chciałem sprawdzić czy 80-ka też da radę. Chodzi mi ciągły autofokus ze śledzeniem wszystkimi polami. Niestety, w połączeniem z tym konkretnym obiektywem nie jest to pewny sposób. Wiele zdjęć wyszło przestrzelonych w jedną lub w drugą stronę. A szkoda, bo kadry z parku fajne. Kiedyś będę musiał powtórzyć taką sesję wziąwszy pod uwagę Wasze rady. No i wyłączyć automatykę.

Ale jak już wspomniałem, dla mnie najważniejsze jest to, że z obróbką idę w dobrą stronę. Że zdjęcia (sam to teraz widzę) nabrały wyrazu, w porównaniu do tych, które pokazywałem jeszcze jakiś czas temu. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za komentarze.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów