prosze byc przychylnym na ocenianie moich zdjęć z racji,że są to pierwsze zdjęcia..![]()
Szukaj
prosze byc przychylnym na ocenianie moich zdjęć z racji,że są to pierwsze zdjęcia..![]()
Ale... nic nie ma ??
"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."
wiec jak zaczalem grzebac zeby znalesc plik i pomoc go wyswietlic to juz go pokaze :P
moje rady:
1. fotografuj cos ciekawszego
2. dawaj foty ok. 800x800 (co by wlazły na ekran monitoru) i do ok. 200 kB (zeby nie czekac wiecznosci na wyswietlenie)
3. ogladaj zdjecia innych
4. nie zniechecaj sie i ucz sie!
(zdjecie tylko pomniejszone)
pozdrawiam
Mateunio kilka rad na poczatek.
po pierwsze i najwazniejsze: przyjmuj krytyke, bo nikt Ci tu nie chce na zlosc zrobic i sie wyzyc tylko pomoc i ocenic obiektywnie twoje prace, powiedziec co zle robisz.
pomysl nad kadrowaniem (zdjecie nic nie przedstawia jest straszny balagan nie ma na czym oka zatrzymac)
ogladaj duzo zdjec na forum i czytaj komentarze bo tak najszybciej sie nauczysz
moze kup sobie jakas ksiazke o podstawach kompozycji.
rob duzo zdjec i z czasem bedzie coraz lepiej, tego jestem pewien tylko nie czuj sie obrazony krytyka tylko przyjmij jak jak dobra rade.
polecam strone www.szerokikadr.pl bardzo duzo sie idzie tam nauczyc.
hmm moim postem wyzej nie chcialem nikogo zniechecic broń Boże!kazdy tak zaczynal przeciez kiedys
Mateunio walcz ostro i sie nie zniechecaj!bo fotografia to fajna sprawa :>
Koledzy rzeczowo i delikatnie zwrocili uwage - i bardzo dobrze, ale... ja mam takie pytanie - Mateunio podoba Ci sie to zdjecie? Bo naprawde jest zle...
wiem wiem heh dzieki za rady;/ale jest jednen problen nie to zdjecie chcialem zrzucic,bo ono same mi sie nie podoba hehmam pytanie w jaki sposob wrzucic szybo zdjecie na forum???
Tutaj wszystko masz napisane![]()
Skontaktuj się z nami