Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Sound of Tuning 2009

Sound of Tuning to targi poświęcone głównie car audio, w rzeczywistości więcej tu tuningu karoserii, wnętrz niż nagłośnienia.
    Impreza odbyła się w dniach 9-10 maja na terenie MTL.
    1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

Domyślnie

To jeszcze takie coś organizują? Sam się w to bawiłem ale w czasie największej popularności Car-audio, teraz to już chyba niedobitki jakieś i jedynie dystrybutorzy się pokazują.
    N itepe.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PeeZeet Zobacz posta
    To jeszcze takie coś organizują? Sam się w to bawiłem ale w czasie największej popularności Car-audio, teraz to już chyba niedobitki jakieś i jedynie dystrybutorzy się pokazują.
    Organizują. Tak jak napisałem - impreza dedykowana car audio, a nie było na niej nic co by w tej dziedzinie zaskoczyło. Większość lepiej wyposażonych aut to demo-cary importerów sprzętu. Pomimo tej merytorycznej wpadki organizatorów mają oni smykałkę do targów- świetna organizacja.

Cytat Zamieszczone przez blase.g Zobacz posta
    Wszystko fajnie ale dlaczego brak numeracji? Latwiej oceniajac zdjecie spojrzec i podac jego numer niz pozniej liczyc, ktore t z kolei.
    Ladne panie kolo napisu "LUTEC". Podoba mi sie zdjecie z fiatem 500 z niebieskimi szlaczkami. Fajnie tez wyszly scanie.
    Przepraszam, zapomniałem o numeracji i obiecuję poprawę.

Blasius.G
    Gość

Domyślnie

Wszystko fajnie ale dlaczego brak numeracji? Latwiej oceniajac zdjecie spojrzec i podac jego numer niz pozniej liczyc, ktore t z kolei.
    Ladne panie kolo napisu "LUTEC". Podoba mi sie zdjecie z fiatem 500 z niebieskimi szlaczkami. Fajnie tez wyszly scanie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blase.g Zobacz posta
    Pozwoliłem sobie dodać numerację. Następnym razem autor będzie pamiętał

Odnośnie car-audio to w sumie nie wiem jak to teraz wygląda, wiem że były jakieś rozmowy o rozwiązaniu EMMA w Polsce, ale nie wiem w końcu na czym stanęło.

Zdjęcia reportażowo, jako przestawienie faktu, OK
    Pozdrawiam
    Dariusz O.

Domyślnie

eee tam, co to za targi bez opla calibry
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Blasius.G
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez najt Zobacz posta
    eee tam, co to za targi bez opla calibry
    Hehe Rozkalibrowana calibra Wolalbym starego corrado choc ogolnie preferuje cytrynki i hondy.

Domyślnie

Z przyjemnością poznał bym modelkę z 17, na taką normalną sesje (ewentualnie sesja mogła by być w ubraniu )
    Mało wiem, ale szybko się uczę
    początki bloga

Oszczędny w słowach Awatar snikers
    Miasto
    Nowy Sącz/Kraków

Domyślnie

7 - autko na prad jest bo przedłurzacz lezy pod nim hehe. niedlugo odbedzie sie Tuning Show w Krakowie, wybiera sie ktos? bo ja raczej napewno bede i porobie pare fotek.

Uprawnienia umieszczania postów