Szukaj
To jeszcze takie coś organizują? Sam się w to bawiłem ale w czasie największej popularności Car-audio, teraz to już chyba niedobitki jakieś i jedynie dystrybutorzy się pokazują.
N itepe.
Organizują. Tak jak napisałem - impreza dedykowana car audio, a nie było na niej nic co by w tej dziedzinie zaskoczyło. Większość lepiej wyposażonych aut to demo-cary importerów sprzętu. Pomimo tej merytorycznej wpadki organizatorów mają oni smykałkę do targów- świetna organizacja.
Przepraszam, zapomniałem o numeracji i obiecuję poprawę.
Wszystko fajnie ale dlaczego brak numeracji? Latwiej oceniajac zdjecie spojrzec i podac jego numer niz pozniej liczyc, ktore t z kolei.
Ladne panie kolo napisu "LUTEC". Podoba mi sie zdjecie z fiatem 500 z niebieskimi szlaczkami. Fajnie tez wyszly scanie.
Pozwoliłem sobie dodać numerację. Następnym razem autor będzie pamiętał
Odnośnie car-audio to w sumie nie wiem jak to teraz wygląda, wiem że były jakieś rozmowy o rozwiązaniu EMMA w Polsce, ale nie wiem w końcu na czym stanęło.
Zdjęcia reportażowo, jako przestawienie faktu, OK![]()
eee tam, co to za targi bez opla calibry
www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Z przyjemnością poznał bym modelkę z 17, na taką normalną sesje (ewentualnie sesja mogła by być w ubraniu)
7 - autko na prad jest bo przedłurzacz lezy pod nimhehe. niedlugo odbedzie sie Tuning Show w Krakowie, wybiera sie ktos? bo ja raczej napewno bede i porobie pare fotek.
Skontaktuj się z nami