Szukaj
Tak mi przysło na myśl, że światnie by było gdyby ta ważka siedziała na kwiatku z Twojego awatara.
Pismo mówi.. że jeżeli tniemy modela kadrem, to konkretnie aby było widać zamiar, tak jak na 3ce( mz najlepsza), natomiast na 1ce i 2ce ważka styka się z koncem zdjęcia. Moim zdaniem w tych przypadkach byłoby lepiej nieco szerzej skadrować
Poza tym bardzo przyjemnie![]()
.
. . . - - - . . .
Bla, bla, bla
Fajne foteczki.
Tylko ze ja bym je troszeczke przyciemnil.
No i nasycil bardziej kolorami.
Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB
Magdo a czy mogę zapytać o szkło użyte podczas pstrykania w/w ważki?
Co do samych zdjęć - opinia podobna do Nikusia: 1 i 2 mogłyby być nieco szerzej kadrowane, 3 za to rewelacyjna pod każdym względem.
Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.
Bardzo podoba mi się 3.![]()
NIKON
Moja galeria
eee, za co Ty trzymasz tego ważka?
1 bonusowa wymiata![]()
Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.
To mi wygląda na zdjęcie trupa na kwiatku.. na pozostałych też nie wygląda zbyt naturalnie...![]()
D300, S10-20, S30/1.4, N35/1.8, T90/2.8, SB-900, MF 055ProB, GP YH301, Naneu Pro Alpha, Beta
Skontaktuj się z nami