Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: D50 czy D60?

Domyślnie

Rozumiem. Dlatego na razie kupię BODY + KIT, a potem będę rozważał kupno obiektywu.

Znalazłem bardzo ciekawą aukcję. Gościu sprzedaje D40 za 1000zł z KIT'em i to we Wrocku (mi to odpowiada). Zainteresowała mnie ta aukcja, bo jak kupię tańsze BODY + KIt, będzier więcej na akcesoria, w tym obiektyw. http://allegro.pl/item633417549_nikon_d40.html

Nie skaczę od modelu do modelu, ale po przeczytaniu waszych postów doszedłem do wniosku, że nie będę na siłę szukał obiektywu. Jak już kupię aparat i będę wiedziec ile przeznaczyc na obiektyw i co najlepiej mi się fotografuje, zapytam.

EDIT: Kobieta sprzedająca tego D40 za 1000zł napisała mi, że aparat ma gwarancję. Brac?
    Ostatnio edytowane przez Bos ; 11-05-2009 o 20:11

Domyślnie

Jak możesz odebrac osobiście to duzy plus.
    W tej cenie na szybko na alle... nic konkurencyjnego nie znalazłem.

Bierz, najwyżej sprzedasz, moze stracisz stówkę, a moze nie...

Domyślnie

Biorę, umówiłem się już na piątek. Aparat bł prawie nieużywany. Teraz tylko problem obiektywu i koniec. (przynajmniej do momentu kiedy nie poczuję potrzeby posiadania czegoś lepszego:P).

Domyślnie

A co powiecie na temat Canona 350d? tak w porównaniu do Nikona D50? Oprocz paskudej i tandetnej obudowy, to calkiem przyzwoity aparat!
    Dorobilem sie Nikona 8700, teraz chcialbym sie dorobic pojecia i doswiadczenia o robieniu zdjęć...

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów