Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

dzieki

rozumiem w pelni ze dla nie ktorych obrobka moze byc lekko za daleko ale w taki a nie inny sposob do niej podchodze. Oczywiscie detale sa bardzo wazne ,PM na 4 nie zauwazylem, czy ludzik na 1ce, ale grafitti , no nie bede scian malowal a miejsce jak mi sie podoba i widze w nim zdjecie to robie, szkoda ze buce niszcza miejsca swoimi bazgrolami wypisujac jakies BYzYdury po scianach. a ta kawiarenka ....no pieprzone naklejki skakalem po wszystkich stronach nie znalazlem odpowiedniego kąta + zmieniajacy swoje polozenie mlodzi...
    ze slubu na slub obiecuje sobie nie szalec suwakami ... jakies zmiany nawet widze

tu akurat grafitti mi pomoglo...
    emeryt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez giziol Zobacz posta
    dzieki

rozumiem w pelni ze dla nie ktorych obrobka moze byc lekko za daleko ale w taki a nie inny sposob do niej podchodze.

Piotrek,

pomysły na plener są bardzo fajne, ale obróbka jest IMO destrukcyjna. W niektórych zdjęciach wrażenie jest takie, że więcej jest grafiki niż fotografii. Skoro tak wiele osób pisze, że Twoja obróbka jest za mocna - za bardzo ingeruje w zdjęcie, może warto to przemyśleć (pamiętam, że podobnie było z Twoimi ubiegłorocznymi zdjęciami). Tłumaczenie, że "taki jest mój styl" sprawia, że można zamknąć się z swoim "obróbkowym świecie" i stanąć w miejscu.

Pozdrawiam
    5D, 28 1.8, 17-35 2.8-4, 50 1.4, 85 1.8

Domyślnie

jak gizol ma zbyt na taką fotografię to czemu ma przemysliwać swoj sposob obrobki? niech robi po swojemu, niech bedzie sobą- mysle ze ma duzo uradowanych klientów.
    pozdr
    ps. a jak nawet by nie mial wielu klientów to czy fotografia to wymiana kibla w ubikacji ze ma większosci pasować?

till- z kolei jesli nie bedziemy realizowali swojej wizji (egoistycznie) to mamy inne niebezpieczenstwo: bedziemy poprawni czyli nijacy. tak zle i tak nie dobrze
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kroolik Zobacz posta

till- z kolei jesli nie bedziemy realizowali swojej wizji (egoistycznie) to mamy inne niebezpieczenstwo: bedziemy poprawni czyli nijacy. tak zle i tak nie dobrze
    Dlatego najlepszym wyjściem jest złoty środek między swoją wizją a tym, co mówią ludzie dookoła
    5D, 28 1.8, 17-35 2.8-4, 50 1.4, 85 1.8

Domyślnie

tyle, że jest on nie do wyznaczenia jak to ze złotym srodkiem.
    dla jednego zlotym srodkiem (w sensie optymalnosci) jest przebieganie tygodniowo 1 km, a dla innego 20 km codziennie.
    gizol ma swoj zloty srodek i kazdy ma swoj, tylko ze niektórzy robią cale zycie gnioty a inni arcydziela.
    pozdr
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Fajnie, naturalnie i ciekawie. Piotrek, moim zdaniem trochę za bardzo pojechałeś z teksturami na pierwszym po prawej i ostatnim po prawej.

Domyślnie

Jest całkiem fajnie.
    Kadry mi się podobają. Współpraca z młodymi też fajna jak widać.
    Obróbkowo - kwestia gustu, dla mnie troszkę zbyt ostro.
    Pozdrawiam. Chętnie zobaczę coś z reportażu.
    www.bwitek.com

Nikon F100 + 50mm f1.2, Nikon F100 + MB15 + 105mm f2.8
    Canon's, Mamiya's, Polaroid's

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów