Całość POD LINKIEM:
http://www.behance.net/Gallery/Fallout/212812
Jeśli się komuś spodobają mile widziane kliknięcie w niebieską gwiazdkę na dole strony docelowej.
Szukaj
Całość POD LINKIEM:
http://www.behance.net/Gallery/Fallout/212812
Jeśli się komuś spodobają mile widziane kliknięcie w niebieską gwiazdkę na dole strony docelowej.
...
to raczej ruina niz architektura i nie widzę tu żadnego interesującego przesłania, własciwego dla tej kategorii, nie mniej jak kto lubi taki bajzel, ostro modyfikowany - to moze sie spodobać.
I'm not always right, but I'm never wrong...
Jak wolisz może to być dla ciebie nawet akt. Budynek nawet jako ruina jest formą architektoniczną, jak by na to nie patrzeć.
Co do przesłania, zapraszam do kościoła lub na jakiś wykład ew do biblioteki, tam stoją całe tomy z przesłaniem.
...
Dobra, może trochę za ostro pojechałem po tym zdjeciu...
W ogólności nie twierdze, ze jest jakoś szczególnie złe technicznie. Przeciwnie widac tu starania o równomierne naświetlenie (al la hdr/dri...), jest stosowna tonacja.
Sam kadr też nie jest odpychający, wybitnie razący, czy cos takiego.
Natomiast przesłanie nie wystepuje li tylko w kościele, w bibliotece czy na poczcie. Wystepuje również, a może i przede wszystkim w sztuce. A fotografia jest (powinna być) sztuką.
Dodatkowo zdjecia architektoniczne z reguły mają pokazać formę. Forme jako pewną skończoną kompozycję. Szczególnie dobrą, czy to poprzez kształt, czy połączenie kształtów z kolorem, czy poprzez harmonię z otoczeniem.
Ruiny sa z pewnością formą architektury (upadłej), nie mniej rzadko widzę w nich to o czym pisze powyżej.
Stąd moja generalna uwaga o dyskusyjnym sensie umieszczania takich obrazków w tej kategorii.
I to tyle mojego przesłania.
I'm not always right, but I'm never wrong...
obrobka nie pasuje. jesli chciales sie zdjeciem pobawic to przede wszystkim trzeba bylo sie skupic na przepalach w oknach. a tak naprawiles to czego nie trzeba bylo, a zostawiles to co jara po oczach.
statyw był?
Pojedyncze może trochę jak pisze lechupe - wyrwane zletka z kontekstuale całość na docelowej stronie do mnie przemawia, przez upadłość widać tę architekturę (byłą...)
w związku z czem niebieska gwiazdka komisyjnie kliknięta.
Pzdr
Kijas
A ja zapytam, co to za elektrownia, gdzie i jak wszedles, bo widac, ze ktos tego pilnuje.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Krzysiek, tak właśnie jest. Miałem jedną szansę aby tam wejść i zrobić te zdjęcia. Z chęcią poszedłbym tam jeszcze raz aby poprawić to i owo, bo sam jestem średnio zadowolony z efektu, zawsze można lepiej, jednak obiekt jest naprawdę fascynujący, szkoda że już długo nie postoi w oryginalnej formie.
...
Skontaktuj się z nami