Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: To jest ukraina

Rozmowny Awatar cialat
    Miasto
    Reńska Wieś/Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

kurde dwójeczka się podobywuje w tym kolorze tylko ja bym jeszcze ją ciach tak jak pisałem wcześniej 1 i 3 nadal do mnie nie gadają nawet pokolorkowane na jedynce bym też spód pociął i lekko prawą stronę tak żeby na górze tylko to małe drzewko zostało a na 3 mi się wszystko nie podoba mocne światło i nie wykorzystany motyw

Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cialat Zobacz posta
    kurde dwójeczka się podobywuje w tym kolorze tylko ja bym jeszcze ją ciach tak jak pisałem wcześniej 1 i 3 nadal do mnie nie gadają nawet pokolorkowane na jedynce bym też spód pociął i lekko prawą stronę tak żeby na górze tylko to małe drzewko zostało a na 3 mi się wszystko nie podoba mocne światło i nie wykorzystany motyw
    dzięki za sugestie, no w jedynce to nie głupi pomysł jest, to jest pełny kard więc nic nie stoi na przeszkodzie. W 2 natomiast tak samo to jest pełny kard, ale celowo kadrowałem żeby minimalnie zostawić podłogę aby mieć więcej planów, od najbliższego.
    Dzięki wszystkim za odwiedziny.

Domyślnie

1 - dominoje swą "dwubarwnością", zieleń 2ki jest bajeczna, światło-cień na 3ce dał ciekawy efekt. Fajnie. Można minimalnie przygasić na nim światła, ale minimalnie. Bardzo ciekwe kadry. Pozdrawiam.
    Pozdrawiam, Grzegorz.

Domyślnie

Nie jestem przekonany co do ekspozycji.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Chyba nr 2 w kolorze ma przeciągnięty zielony, więcej żóltego. Chmury w BW lepsze, a może w kolorze gorsze, IMO daj więcej kontrastu albo deko ciemniej.

Domyślnie

kolor zdecydowanie lepszy. 2 wymiata

Domyślnie

DWÓJA! Siadaj .

(dwója w sensie - pikny łobrazek, heeej... )
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Domyślnie

No dwójka w kolorze jest w miarę ok...

Domyślnie

Dwójka w wersji kolorowej , choć w BW też ładnie wygląda.

Pozdrawiam
    Marek
    Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
    Pozdrawiam Marek

Grupa FOTOKUJAWY

www.frontera.com.pl

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Dwójka w b/w jaka jest, tylko większa, to klasyk. Cudowne b/w.
    Reszta zdjęć przeciętna, ale ta cz/b dwójka to cudo. Świetna kompozycja, świetny rząd drzew na horyzoncie, no i klasyczne adamsowskie chmury. Piękna.

Kto Ciebie skłonił do pokazania koloru? Zepsułeś cały efekt. Chyba że pokazałeś jako referencję.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów