Ładnie.
Szukaj
Ładnie.
Jeżeli zabałaganione biurko jest znakiem zabałaganionego umysłu, znakiem czego jest puste biurko? A.E.
Jestem pod wrażeniem.
Deser wymiata.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
jeżeli "deser" powstał z podchodu to po kiego Ci czatownię budować?? "Deser" jest cudny!!! Kurcze jedno z ładniejszych zdjęć tego kurdupla jakie ostatnio miałem okazję oglądać![]()
Swider, no to Ci wyszło (ADHD)![]()
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
Przeciez to typowy okaz nadpobudliowsci psychoruchowej![]()
Tak to zdjęcie z podchodu, ale niestety jedno z nielicznych które tak dobrze wyszły. Głównymi powodami dla których chciałbym mieć czatownię to powtarzalna właściwa perspektywa, ładnie rozmyte tło (wiem że mało kto lubi badyle w tle) no i odległość od obiektu, bo większość tego co do tej pory zrobiłem to cropy - czasem minimalne, ale jednak cropy. Przymierzam się do TC17 więc może na chwilę mi przejdzie ochota na czatownię, ale puki co to te 300mm to jednak za mało jeżeli mam focić tylko z podchodu.
A i dzięki za miłe słowa. To naprawdę motywuje do dalszej pracy.![]()
| D300+MB-D10 | S10-20/3,5 | N50/1,8 | N300/2,8 VR | TC17 | YH324C | MF685B | GH-2 Gimbal | MF486RC2 |
Pozdrawiam Mateusz Cofta
Deser.. Palce lizać.
N & N
3 i 1 - szczególnie piękna fotografia. Oddaje charakter tego sympatycznego ptaszka. Gratuluję.
Skontaktuj się z nami