na jedyneczce niebo takie jak lubię, groźne i z charakterem
w całości bardzo fajny kadr dróżka fajnie się wije a co do koloru to popieram kolor bardziej niż B&W
Szukaj
na jedyneczce niebo takie jak lubię, groźne i z charakterem
w całości bardzo fajny kadr dróżka fajnie się wije a co do koloru to popieram kolor bardziej niż B&W
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi. J.P.II
NIKON TEAM
Faktycznie to lepiej wygląda w kolorze,jest całkiem OK.BW niezbyt się prezentuje.....
Pozdrawiam
Andrzej.
Ja również jestem za koloremBW nie do końca mi odpowiada, ale żle
też nie jest.
Pozdro. Wojtek
Pierwsze bw dla mnie jak najbardziej na tak
Czarny Rycerz zawsze zwycięża !
Kolorek bardzo ładny.
Skoro niebo było jakie byłomoże mogłeś dać więcej podłogi kosztem góry.
Nie wiem jakie miałeś warunki do zrobienia zdjęcia - w końcu to góry
BW jak dla mnie odpada. Wyszło płasko i to zarówno pierwsze BW jak i drugie.
Ech ... pojeździłbym sobie swoim Chopperkiem po takich drogach (gdybym go posiadał)
Fota generalnie na plus tylko ja ostatnio coś marudny jestem
.
Nie jest źle - tylko takie kadry zawsze mają jedną bolączkę - jeśli nie ma nich jakiegoś mocnego punktu, wtedy trzeba raczej dać trochę więcej dołu - tak aby w kadrze był jakiś punkt odniesienia. Tak to widzę, coś co uzmysławia widzowi skalę.
Zgodzę się z powyższą wypowiedzią...Dodam tylko, że zasadność takiego kadru widziałbym również w tym, gdyby ukazany opar tudzież chmurki w lewym rogu rozciągały się po całości kadru... W innym zaś wypadku odczuwam pewien niedosyt...
Jednak prędko powracam do pierwszego ujęcia i już lepiej...
T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Jedynka jest dobra, zwłaszcza 2 plan i niebo świetnie wyszło. Na pierwszym planie nie gra mi ta droga.
J.D.
ejd.superhost.pl
1 w kolorze super. Jak dla mnie BW nie dodała jej uroku a wręcz przeciwnie.
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Skontaktuj się z nami