Szukaj
Szkoda, że uciąłeś czubek głowy...konwersja B/W fajna, tylko oczy takie nieprawdziwe. O ziarnie nie powiem, bo wiem jak to jestPopraw oczy, pobaw się suwaczkami jeszcze i będzie dobrze.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Jeżeli jestes bardzo początkujaca, to po co siliisz sie na jakieś udziwnione konwencje.
Pokaż najpierw, ze potrafisz zrobic normalne, kolorowe zdjecie dziecka, odbiegające chociaz trochę od schematu.
Na taka prawdziwą sztukę jeszcze, moim zdaniem, masz sporo czasu
I'm not always right, but I'm never wrong...
Teraz zauważyłem. Najmocniej przepraszam -łaś oczywiście, ale większość facetów na forum i jak się przegląda to takie gagi wyłażą.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Jeśli chodzi o oczy, to nie kojarzę żebym coś tam przy nich kombinowała. Mały ma takie wielkie oczy po prostu
Winiety żadnej nie dodawałam, mały siedział w łóżeczku i może szczebelki taki dziwny efekt dały ?
Udziwnione ? To po prostu zdjęcie dzieciaka w BW i tyle.
Dzięki za opinie, szkoda tylko, że tak mało.
Skontaktuj się z nami