Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Jasiek

Domyślnie Jasiek

Miałam wątpliwości czy wstawiać zdjęcie, ale stwierdziłam, że jak nie dostanę lania to się nie nauczę
    W każdym razie proszę o opinie, wskazówki i troszkę wyrozumiałości dla baardzo początkującej

Domyślnie

Szkoda, że uciąłeś czubek głowy...konwersja B/W fajna, tylko oczy takie nieprawdziwe. O ziarnie nie powiem, bo wiem jak to jest Popraw oczy, pobaw się suwaczkami jeszcze i będzie dobrze.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Szkoda, że uciąłeś (...)
    ł

Zdjęcie pozytywne, to co mnie razi, ale to już subiektywne zdanie - nienawidzę białych winiet.
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

Jeżeli jestes bardzo początkujaca, to po co siliisz sie na jakieś udziwnione konwencje.
    Pokaż najpierw, ze potrafisz zrobic normalne, kolorowe zdjecie dziecka, odbiegające chociaz trochę od schematu.

Na taka prawdziwą sztukę jeszcze, moim zdaniem, masz sporo czasu
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Teraz zauważyłem. Najmocniej przepraszam -łaś oczywiście, ale większość facetów na forum i jak się przegląda to takie gagi wyłażą.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Jeśli chodzi o oczy, to nie kojarzę żebym coś tam przy nich kombinowała. Mały ma takie wielkie oczy po prostu
    Winiety żadnej nie dodawałam, mały siedział w łóżeczku i może szczebelki taki dziwny efekt dały ?
    Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    Jeżeli jestes bardzo początkujaca, to po co siliisz sie na jakieś udziwnione konwencje.
    Udziwnione ? To po prostu zdjęcie dzieciaka w BW i tyle.
    Dzięki za opinie, szkoda tylko, że tak mało.

Uprawnienia umieszczania postów