Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Flughafen München

Hej,

Pierwotnie ten wątek miał nosić tytuł "być jak Bombel", ale zrezygnowałem z tego, choć rzeczywiście Bombel natchnął mnie do tych zdjęć. Wcześniej (od sierpnia zeszłego roku) leżały sobie one spokojnie na dysku w postaci NEFów, a dzisiaj naszło mnie, aby pokręcić trochę suwakami. Wyniki poniżej. Z chęcia przeczytam, co sądzicie.

Domyślnie

Pomimo, że zdaję sobie sprawę z beznadziejności moich zdjęć, dorzucam jeszcze bonus. Szkoda mi było zrezygnować z kadru, choć zdjęcie było zmasakrowane silnym słońcem po lewej stronie. No to wymyśliłem sobie nieco inną obróbkę ...

Domyślnie

wyglądają jak renderingi
    Pozdr. Darek
    D200|F70D|Naf-s:12-24/4,50/1.4|To:20-35/3.5-4.5,28-70/2.6-2.8,100/2.8|Zenitar16/2.8|SB-900/600|SlikPro700DX

Domyślnie

tonalnie

Domyślnie

2 i 4 ładna...podobają mi się kadry...na 2 te pasy na podłodze tworzą jakąś przyciągająca przestrzeń...

Domyślnie

wygladaja bardzo "komputerowo", jak grafika 3D,ale to in plus dla tych zdjec, podoba mi sie taka wlasnie obrobka

Domyślnie

Dokładnie takie miały być - jak renderingi Maksymalnie czyste, techniczne, itp. Kiedyś też tak swoje prace robił Bombel - akurat w duotonie, ale tez stawiał na nowoczesność, bo w sumie miejsce jest właśnie takie.

A w ramach ciekawostki pokażę to, co kiedyś wywołałem, tj. jeszcze w sierpniu. Wtedy wydawało mi się to szczytem możliwości. Jak widać byłem "o kilka suwaków" za daleko

Domyślnie

Zbigniewie, wyglądają jak wizualizacje 3D. Mnie się podobają. Też mam na dysku trochę zalegającego NEFa
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Zbigniewie, wyglądają jak wizualizacje 3D. Mnie się podobają. Też mam na dysku trochę zalegającego NEFa
    Maciej - najgorsze, że ja też mam. Chyba każdy ma. I zawsze sobie mówi - obrobię to w wolnej chwili. A jak ma wolną chwilę, to idzie pstrykać kolejne gigabajty

Domyślnie

A najgorsze w tym wszytkim jest sensowne posegregowanie tych wszystkich gigabajtow..., ja mam z tym straszny problem...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów