Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Domyślnie

Dziekuje koledze Mackowi za naciskanie spustu
    w sumie to gratulacje należą się koledze Maćkowi, choć bezsprzecznie dzięki sylwetce pomysłowi i determinacji modela zawdzięczamy możliwość oglądania tej serii
    MarcinWilk

Domyślnie

A dla mnie najwieksze wrazenie robi swiatło, i odpowiednie jego wykorzystanie, rewelacja

Domyślnie

numer 5 zdecydowanie bezsprzecznie najlepsze.. choć całość jakos seria równie ciekawa.. dobry pomysł..
    www.okamgnienie.pl/blog - czesto aktualizowany..

"Silnemu mocy przysparza samotność" (F.Schiller)

Domyślnie

Pretensjonalne zdjecia.
    Nie podobaja mi sie.

bombel
    Gość

Domyślnie

Ufff, już myślałem, że jestem jakiś dziwny zgoła...

Wszyscy zachwyceni, a ja nie mogę wykrzesać z siebie nawet minimalnego podziwu.

Domyślnie

mswilk, no coz....rzeczywiscie choc zanim zaczelismy cos robic to porobilsmy testy i kolega maciej mial dosc nudna prace bawienia sie pierscieniem zooma i naciskaniem na spust wezyka

edit:
    co konkretnie sie wam nie podoba?bo nic nie wywnioskuje ze "mi sie nie podoba"...szanuje wasza opinie...ale chcialbym wiedziec cos wiecej
    "taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk

nin
    Gość

Domyślnie

cholernie fajna seria

Domyślnie

co konkretnie sie wam nie podoba?
    Pretensjonalnosc, forma bez tresci.
    Brudne rece i stopy.
    Okazjonalny brak ostrosci.

bombel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shakk
    co konkretnie sie wam nie podoba?
    Oczywiście nie wskażę konkretnie co mi się nie podoba. Po prostu nie mogę wskazać niczego, co by mi się podobało! Brud na rękach i stopach mi nie przeszkadza, bo ani ziębi, ani grzeje, jest nieistotny, tak samo jak ostrość, czy jej brak.

Pretensjonalne? Forma bez treści? Pewnie tak, choć ja bym tak nie powiedział... Mnie po prostu w ogóle to 'nie rusza' - ot, cyknięte przelotnie w przejściu podziemnym, gdzie chłopak pod obojętnym (ani ładnym, ani upiornym) neonem wykonuje gesty pozujące na dramatyczne... Ani śmieszne, ani straszne, ani atrakcyjne, ani poruszające, ani piękne, ani brzydkie, ani ciekawe w końcu.

Mówiąc krótko: nie znajduję powodu do zachwytów - wbrew wyrazistej większości, która właśnie jest zachwycona - jeśli coś mnie porusza to to właśnie! CO porusza innych, bo może trzeba mi to pokazać?

PS - to nic osobistego. Być może inne Twoje zdjęcia są porażająco piękne; zdanie, które wypowiadam dotyczy tej serii.

Domyślnie

nie robie porazajaco pieknych zdjec...jestem raczej poczatkujacym z niewielkiem stazem i ciesze sie ze zdjecia mimo wszystko sie komus podobaja...spokonie nie przejmuj sie mna dziekuje za uwagi z twojej i Helmuta strony...
    "taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów