Szukaj
porządnie zrobione ,fajny kadr i bardzo fajne swiatło cienie - wszystko to robi fajna atmosferę![]()
Również uważam, że skromność tutaj jest przesadna - zdjęcie broni się bardzo dobrze![]()
Mogę trochę inaczej pokazać?![]()
Moim skromnym zdaniem troszkę za blado Ci wyszło. Spojrzałem na histogram, za mało było bieli.
Trochę rozjaśniłem całe zdjęcie, później dodatkowo selektywnie 'podłogę' - bo jakże by mogło być inaczej
Następnie trochę cieni na levelsach. Na koniec podostrzyłem (również selektywnie). Kadru nie ruszałem.
I taki rezultat otrzymałem:
Mam ideologicznie prawie identyczny kadr.
Sorry, już zmykam.
No ale naprawdę mam.
Dominik twoja wersja jest ok. ale ja wolę orginał ma wiecej klimatu powiedziałbym sosu, aurę tajemniczosci, ciszy - natomiast u Ciebie doszła dynamika w tym ujeciu niekonieczna![]()
Dzięki Autograf - rzeczywiście trochę blada ta moja wersja. Mam z tym trochę problemy ostatnio widzę, boję się czasem bardzo rozjaśniać i podbijać kontrast, żeby nie stracić szczegółów w cieniach i światłach. Muszę się przestawić, bo to rzeczywiście lepiej wyglądatzn ten kierunek (choć nie zawsze).
Bombel, nie zmykaj, cenię sobie Twoje opinie (co prawda pod moimi fotami akurat ich nie ma, ale lubię poczytać), jeśli masz coś do dodaniu/"usunięcia" to pisz!
dobra, koniec wazeliny, dzięki Panowie.
Harb - o to mniej więcej mi na początku chodziłoo tą atmosferę, ale chyba rzeczywiście zbyt blado-szaro to zrobiłem
![]()
Skontaktuj się z nami