Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Wojciech

Domyślnie

Rewelacyjne. Model niezmiernie fotogeniczny. Podoba mi się, tez to, że swoimi pracami udowadniasz iż nie potrzeba sprzętu za grube tysiące, aby robić dobre zdjęcia. Co więcej, powiem że tymi lampkami uzyskałeś o niebo lepsze efekty niż niektórzy w swoich doskonale wyposażonych studiach. Plastyka zdjęć po prostu powalająca. Wszystkie mi się podobają, bez wyjątku - oczywiście są takie które najbardziej - ale nie chciałbym niczego sugerować i dla tego nie powiem które. Dodam tylko że z przyjemnością powiesiłbym takowe na ścianie .
    Pozdrawiam serdecznie
    Ps.Dodam jeszcze, ze gdyby Twoje zdjęcie było nagrodą w którymś z konkursów, to nawet narażając się na śmieszność wezmę w nim udział

Domyślnie

gratuluję bo tylko takie słowa się cisna na usta - wszystkie zdjecia inne mimo ich mnogosci swietny warsztat i dojrzałość tych prac

Domyślnie

bomba koleś i zdjęcia.
    Na duży plus

Domyślnie

Bardzo dobre zdjęcia i model. A ja coś tam od siebie dodam jednak więcej.
    Mniej podobają mi się kadry od góry.
    Najciekawsze dla mnie to: ...... OK. Poddaje się - wszystkie są interesujące. Światełko czasem zbyt mocne jak dla mnie, ale mi i tak daleko do takiego warsztatu (czy może chęci by w ogóle próbować). A światło ciągłe ma też swoje niezaprzeczalne zalety.

A tak mi jeszcze na myśl przyszło - większość portretuje chyba właśnie przy twarzy zwróconej w lewo (pewnie chodzi o skojarzenie ze słońcem - górny lewy róg). Ale przy większej ilości zdjęć, może to być nużące. Nasunęło mi się tutaj, więc, może chociaż przy prezentacji jakoś mieszać te zdjęcia, raz w lewo, raz en face, raz góra, może prawy profil czasem? Może jakaś sklejka z dwóch zdjęć. Aby nie zanudzić widza zupełnie, świetnymi, bądź co bądź, pracami.

Domyślnie

Wiesz ze nie zwrocilem na to uwagi o tych twarzach? Faktycznie zwykle twarze sa zwrocone w lewo... moze to niekoniecznie efekt slonca.. mo to ze zwykle obraz postrzega sie od lewej do prawej? Ale fajnie ze zauwazyles, bo teraz bede probowal uwazac na pokazywanie stron twarzy
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów