Extra!!!Swietna praca.Miło popatrzeć i nacieszyć oko.
Szukaj
Extra!!!Swietna praca.Miło popatrzeć i nacieszyć oko.
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
Nawet mleko zamiast wody mi nie wadzi tak, jak radioaktywne niebo. Wolałbym inne, ale nie wszystko można mieć, taki jest ten świat okrutny... Całe szczęście, ze jest cokolwiek ostrego i stałego na pierwszym planie; ta podłoga z kołkiem jest ratująca.
Gdyby nie ona, byłby znowu nudny marynistyczny widoczek na długim czasie; z kołkiem i podłogą robi się interesujące zdjęcie.
mnie sie nie podobaja dwie rzeczy:
a/ dysharmonia jak niżej
b/ zbyt duzy kontrast pomiedzy niebem a resztą obrazka, która utrzymana jest w znacznie spokojniejszej, pastelowej tonacji.
I'm not always right, but I'm never wrong...
Dla mnie to ten kolor nieba jest jakiś taki.............hhmmmmmm?? Odwraca moją uwagę![]()
D90|D50|F80|P7000|N 50 1:8|N 18-200VR|SB-600 i inne szmery bajery
"nieopodoba mi się niebo ma taką nienaturalną barwę"
A tak serio fajna fota
Dzięki za odwiedziny.
Z założenia miało być cukierkowo bo w końcu dośc jest ponurackich kołków. Padło coś odnośnie nienaturalnego koloru, owszem jest on mało naturalny ale nikt nie każe fotografować rzeczywistości, mnie przynajmniej taka opcja mniej interesuje, stanowić ma ona (czyt. rzeczywistość) bowiem tylko bazę do dalszej pracy. Odnośnie słabego kadru, oczywiście nie musi się on każdemu podobać co szanuję, rozumiem, że ktoś powie, że ów kadr go nie kręci ale tekst o 3 częsciach, które nic specjalnego nie przedstawiają mnie rozbawił.
Kulten,gdybyś mleka nie przypalił,dał spokój badaniom koloru napromieniowanego,dechy ułożył.....układnie,to .....byłby orgazm ogólny i sikańsko....Jest b.fajnie pod tym względem,że masz jakiś projekt,wizję i pokazujesz bez obaw....to jest to .Tak trzymaj.Nie wszystkim musi się podobać...przyznam się też ,że to nie jest moje ulubione,Twoje,zdjęcie.....![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
"hmm czuję pewien niedosyt. Chciałbym zobaczyć więcej tego pachołka,"
Dokladnie. Do tego z nizszej perspektywy.
Podobaja mi sie twoje zdjecia, ale mam wrazenie, ze uzywanie szerokiego kata
stalo sie juz maniakalne... a szkoda, bo masz oko i umiesz pokazywac.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Skontaktuj się z nami