Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Widoczek z Wicklow

Co sadzicie o takiej fotce..

D80, N18-135, N50 1.8, Sigma 10-20

Domyślnie

sądze że efekt powala.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alfapasje Zobacz posta
    sądze że efekt powala.
    Mnie też Kamień i PGR wymagają co prawda - kosmetycznych w sumie - zabiegów. Ale kadr/konwersja/jakość tego zdjęcia to dla mnie rewelacja!
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

kulten
    Gość

Domyślnie

Tego uciętego kamyka trochę szkoda, rzuca się w oczy. Ale poza tym dobre zdjęcie.

Domyślnie

Poprawione niebo i wywalony kamień.. Tylko teraz jest prawie 50/50.. Może w kwadrat?

Domyślnie

Ja bym nie ciął - utracisz wg mnie najważniejszą część podłogi. W sumie mogłaś wystemplować ten kamień i ewentualny problem proporcji rozwiązać w ten sposób Tak czy owak jestem gorącym fanem tego zdjęcia (dopóki nie cięte!)

PS. Teraz dopiero zauważyłem... Skały jednak znacznie lepsze na wersji pierwszej! Coś tu się niedobrego stało...
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

niesamowite skały i ładna podłoga, chyba coś się dzieje w PG

Domyślnie

Mogło by być bardzo fajnie bo konwersja do b/w jest naprawdę niezła, ale mam dwie drobne uwagi: coś niedobrego w czasie obróbki stało się z tą ciemniejszą chmurą w PG rogu i nie wygląda to za dobrze, a druga sprawa to ten ucięty kamień, który z racji swej wielkości się zdecydowanie wyróżnia i tak ucięty nie wygląda fajnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elix Zobacz posta
    Mogło by być bardzo fajnie bo konwersja do b/w jest naprawdę niezła, ale mam dwie drobne uwagi: coś niedobrego w czasie obróbki stało się z tą ciemniejszą chmurą w PG rogu i nie wygląda to za dobrze, a druga sprawa to ten ucięty kamień, który z racji swej wielkości się zdecydowanie wyróżnia i tak ucięty nie wygląda fajnie.
    No wlasnie teraz widze ze z ta chmurka cos jest nie tak, wiec pojdzie do poprawy.
    A kamyk na dole - nie wiedzialam czy go uciac czy zostawic, bo chcialam pokazac wiecej dolu, ale fakt - chyba za bardzo rzuca sie w oczy.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów