Close

Strona 8 z 205 PierwszyPierwszy ... 6789101858108 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 2048

Domyślnie

Nowym na forum więc Witam wszystkich.

... już w tym miesiącu mam zaplanowany zakup D70s ...

mam nadzieję że uda mi się jakoś nie załazic nikomu za skórę. (mam nadzieję )

Domyślnie

hejka...jakis czas temu odkrylam w sobie 2 pasje: AutoCAD i fotografia...dzieki nim jakos wytrzymuje ostatnie moje dni w UK...za ciezko zarobiona kaske bedzie powrot na studia i nikon...zatem witam wszystkich studentow i fanow tych aparatow

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Krotoszyn/Wrocław

Domyślnie

Witam!

Właśnie niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem swojego pierwszego dSLR'a - D70s. Fotografią interesuję się już od dłuższego czasu, forum też zacząłem przeglądać jakiś czas temu, teraz postanowiłem się zarejestrować Na co dzień studiuję informatykę (PWr :P), fotografia jest moją pasją. Ciągle staram się rozwijać w tym zakresie, chociaż ostatnio mam na to coraz mniej czasu

Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów
    Bartek
    D70s | N 18-70 DX | Tamron SP AF 90/2.8 macro | Tumax DSL 880AF | CF Sandisk Ultra II 1GB

"Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today" - James Dean

Smile Witam!

Jestem szczęśliwą posiadaczką D50 od września 2006. Nie będę udawać, że już wszystkie jego możliwości poznałam i wykorzystuję, wręcz przeciwnie - im dłużej go mam, tym większą mam potrzebę douczenia się, stąd moja obecność na forum. Mam nadzieję, że już wkrotce będę pstrykać "prawdziwe" zdjęcia... Pozdrawiam wszystkich Nikonowiczów!

Domyślnie Przywitanie

Forum odkryłem nie dawno. Jako nastolatek nie posiadam na razie cyfrowej lustrzanki, ponieważ koszta są nie do przeskoczenia, ale dwa miesiące i prawdopodobnie zakupię D80 lub D70s z nikonowskim 18-200VR. Na razie pstrykam Nikonem F80 oraz F100.

Wielebny

www.galeria_wielebny666.republika.pl

Domyślnie

Byłem szczęśliwym posiadaczem D50, od czwartku jestem mega szczęśliwie zadowolonym posiadaczem D80
    Aparat posiada wiele udogodnień których D50 brakowało i jestem rad że go mam
    Pozdrawiam wszystkich miłośników fotografii.

Bruno
    Nikon D80 ver.1.10|Nikkor AF-S 18-70 f/3.5-4.5 DX|Nikkor AF-S VR 70-300 f/4.5-5.6 G IF-ED|Nikkor AF 50 f/1.8|Samsung 32 GB micro SDHC I 10 U1|Velbon DF-50|IR Pilot|Tamrack Edpedition 4

tommQ
    Gość

Domyślnie

Witam, na forum trafiłem przypadkowo szukając info na temat Nikona. Zaczynałem od coolpixa 2100, potem FUJI S5600, od dwóch tygodni w pełni zadowolony posiadacz D 40. Pozdrawiam Wszystkich.

Domyślnie

I ja sie przywitam. Zaczynalem od olka c4000, pozniej byla minolta A2, a teraz jest D70s wraz z Tamronem 17-50 zamiast kita Witam wszystkich

Domyślnie

Choć mam już za sobą parę postów to sprzęt kupiłem wczoraj i stałem się pełnoprawnym i przezadowolonym członkiem tego zacnego forum. Witam Państwa! To mój pierwszy nikon, a właściwie Nikon przez duże "N". Wcześniej była zabawa z zenitami, yashicami i minoltami - te ostatnie to nawet były cyfrowe. Moje pierwsze spostrzeżenia - to wykonanie obudowy - bajka. Podziękowania dla Hesji za "doradztwo w zakresie" oraz ogólnie obsługę - czekam na obiektyw Sławku.
    Pozdrawiam wszystkich - Maciek

Oszczędny w słowach Awatar Agul
    Miasto
    Zachodniopomorskie

Domyślnie

sie witam (w końcu znalazłam wątek ) serdecznie
    mam d80 i trzy szkiełka - jedno malutkie, drugie wieksze i trzecie całkiem ciężkie
    pozdrawiam,
    A.

hesja - żyrafy wchodzą do szafy

Strona 8 z 205 PierwszyPierwszy ... 6789101858108 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów