Nowym na forum więc Witam wszystkich.
... już w tym miesiącu mam zaplanowany zakup D70s ...
mam nadzieję że uda mi się jakoś nie załazic nikomu za skórę. (mam nadzieję)
Szukaj
Nowym na forum więc Witam wszystkich.
... już w tym miesiącu mam zaplanowany zakup D70s ...
mam nadzieję że uda mi się jakoś nie załazic nikomu za skórę. (mam nadzieję)
hejka...jakis czas temu odkrylam w sobie 2 pasje: AutoCAD i fotografia...dzieki nim jakos wytrzymuje ostatnie moje dni w UK...za ciezko zarobiona kaske bedzie powrot na studia i nikon...zatem witam wszystkich studentow i fanow tych aparatow![]()
Witam!
Właśnie niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem swojego pierwszego dSLR'a - D70s. Fotografią interesuję się już od dłuższego czasu, forum też zacząłem przeglądać jakiś czas temu, teraz postanowiłem się zarejestrowaćNa co dzień studiuję informatykę (PWr :P), fotografia jest moją pasją. Ciągle staram się rozwijać w tym zakresie, chociaż ostatnio mam na to coraz mniej czasu
Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów
Bartek
D70s | N 18-70 DX | Tamron SP AF 90/2.8 macro | Tumax DSL 880AF | CF Sandisk Ultra II 1GB
"Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today" - James Dean
Jestem szczęśliwą posiadaczką D50 od września 2006. Nie będę udawać, że już wszystkie jego możliwości poznałam i wykorzystuję, wręcz przeciwnie - im dłużej go mam, tym większą mam potrzebę douczenia się, stąd moja obecność na forum. Mam nadzieję, że już wkrotce będę pstrykać "prawdziwe" zdjęcia... Pozdrawiam wszystkich Nikonowiczów!
Forum odkryłem nie dawno. Jako nastolatek nie posiadam na raziecyfrowej lustrzanki, ponieważ koszta są nie do przeskoczenia, ale dwa miesiące i prawdopodobnie zakupię D80 lub D70s z nikonowskim 18-200VR. Na razie pstrykam Nikonem F80 oraz F100.
Wielebny
www.galeria_wielebny666.republika.pl
Byłem szczęśliwym posiadaczem D50, od czwartku jestem mega szczęśliwie zadowolonym posiadaczem D80
Aparat posiada wiele udogodnień których D50 brakowało i jestem rad że go mam
Pozdrawiam wszystkich miłośników fotografii.
Bruno
Nikon D80 ver.1.10|Nikkor AF-S 18-70 f/3.5-4.5 DX|Nikkor AF-S VR 70-300 f/4.5-5.6 G IF-ED|Nikkor AF 50 f/1.8|Samsung 32 GB micro SDHC I 10 U1|Velbon DF-50|IR Pilot|Tamrack Edpedition 4
Witam, na forum trafiłem przypadkowo szukając info na temat Nikona. Zaczynałem od coolpixa 2100, potem FUJI S5600, od dwóch tygodni w pełni zadowolony posiadacz D 40. Pozdrawiam Wszystkich.
I ja sie przywitam. Zaczynalem od olka c4000, pozniej byla minolta A2, a teraz jest D70s wraz z Tamronem 17-50 zamiast kitaWitam wszystkich
![]()
Choć mam już za sobą parę postów to sprzęt kupiłem wczoraj i stałem się pełnoprawnym i przezadowolonym członkiem tego zacnego forum. Witam Państwa! To mój pierwszy nikon, a właściwie Nikon przez duże "N". Wcześniej była zabawa z zenitami, yashicami i minoltami - te ostatnie to nawet były cyfrowe. Moje pierwsze spostrzeżenia - to wykonanie obudowy - bajka. Podziękowania dla Hesji za "doradztwo w zakresie" oraz ogólnie obsługę - czekam na obiektyw Sławku.
Pozdrawiam wszystkich - Maciek
sie witam (w końcu znalazłam wątek) serdecznie
mam d80 i trzy szkiełka - jedno malutkie, drugie wieksze i trzecie całkiem ciężkie
pozdrawiam,
A.
hesja - żyrafy wchodzą do szafy![]()
Skontaktuj się z nami