Witam. W końcu jakieś ludzkie forum.
Nikon mania
Szukaj
Witam. W końcu jakieś ludzkie forum.
Nikon mania
Witam serdecznie, mam na imię Ola. Posiadam Nikona D80 + Nikkor 50mm f/1.8 + Sigma 70-300 f/4.5-6. Lubię fotografować zwierzęta i rośliny. Jestem dosyć początkująca i mam nadzieję, że dowiem się tutaj dużo ciekawych informacji![]()
Witam,
Chcialbym i ja sie przywitacCzytalem, czytalem, a teraz dolaczylem
![]()
Witam wszystkichodkąd dostałem w prezencie te cacko czyli D 90 to bawie się amatorsko w fotografikę
Myślę że czytając wasze posty nauczę się paru rzeczy
Szubi D 90 18-105 NIKOR
Witam wszystkich,
To ja też najpierw napisałem posta, a teraz się będę witałForum czytam od kilku tygodni, więc postanowiłem się zarejestrować. Fotografią interesuje się praktycznie od zawsze, ale posiadany sprzęt nie pozwala się rozwijać. Zamierzam w niedługim czasie kupić coś lepszego, prawie na pewno Nikon D80, a do tego czasu będę raczej czytał i pytał
Pozdrawiam
Witam Wszystkich użytkowników. Zaglądałem sobie na to forum od jakiegoś czasu i teraz przyszła pora się zarejestrować. Narazie zaczynam naukę z D80 mimo, że mam go już jakiś dłuższy czas ale niestety praca nie pozwalała na poznawanie jego tajników.
Ja zrobiłem na odwrót...najpierw dałem posta a teraz się będę witał
A zatem witam wszystkich. Tematem fotografii dopiero wcześniej interesowałem się bardziej pobieżnie, dopiero teraz zaczynam poważniejsza przygodę![]()
Moje aparaty Zenek TTL ---> 122 ---> D60
To ja też zadośćuczynię formalności i się przywitam![]()
To i ja się przywitam. Do tej pory był Fuji S3000 a od dwóch tygodni D60 + kit + statyw.
pozdrawiam forumowiczów
N
Witam wszystkich.
Czytam forum od dawna ale formalnie postanowiłem się przywitać.
Skontaktuj się z nami