Rewelacja, jestem za wersją BW,
jedynka jest moim faworytem ale na dwójkę też antyramę można kupić, no i gwoździa oczywiście![]()
Szukaj
Rewelacja, jestem za wersją BW,
jedynka jest moim faworytem ale na dwójkę też antyramę można kupić, no i gwoździa oczywiście![]()
WTF
Hmm chciałem dać gwiazdki i nie mogę? Co jest grane?
Jedynka imo aż prosi się o mocną winiete... chociaż możliwe, że ja jestem skrzywiony pod tym względem :P
oba bardzo fajne, dobra konwersja.
jedynka jest zrobiona na gotowo nic bym nie poprawiał bo straci subtelnosc - a tak ma wszystko co potrzeba, dwojka tez niezła
ps. Jessus z gwiazdkami zrobiono porzadek ---- ni ma , moze i dobrze bo w takiej niejawnej formie były czesto przyczynkiem do wypaczeń![]()
No to teraz pojechalesRewelacja, b/w jest swietne. Wybieram jedynke, choc i dwojce nic nie brakuje. Gratulacje za ta serie! Pewnie jeszcze kilka dni temu dostalbys wiele gwiazdek
![]()
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Dziękuję Wszystkim za uznanie... Jedynka jest na gotowo, ... i jak wspomniał
harb, ruszał jej nie będę. Co do 2 to można coś pokombinować. Chodził
mi po głowie kwadrat, ... ale sam nie wiem ?
Co do gwiazdek, to dla mnie nie są ważne, ... wolę sęsowny komentarz niż gwiazdki
nie wiadomo od kogo, ... ani za co.
Pozdro. Wojtek
Extra jedynka. Bardzo dobry kadr.
J.D.
ejd.superhost.pl
Gratulacje, szczerze gratulacje!
1 - rewelacja. Może wywalić tę trawkę po lewej?
2 - mniej mi się podoba, jakaś taka pusta, ale nie minimalistyczna.
BW - pełen szacunek. Też tak chcę umieć.
oko | obiektywy | komputer | lampa | aparat |//kolejność wyraża raczej dążenie niż sprawozdaje dokonania...
Skontaktuj się z nami