Zdjecia supeeeeeeer. Jedynka najlepsza IMHO.
Szukaj
Zdjecia supeeeeeeer. Jedynka najlepsza IMHO.
Pozdrawiam, Rafał...
Powiem szczerze, ze bylam pewna ze zostane zjechana za kicz (sztuczne kwiaty, ptaszki i kolorowe zdjecia ze hej)
A tu znowu niespodzianka, podobnie jak w architekturze![]()
Teraz to dopiero dostane weny
Jesli chodzi o swiatelko, to widze ze zdania sa podzielone.
Dziekuje baaaaaaaardzo wszystkim za komentarze![]()
Pozdrawiam Wioletta
Na pierwszy rzut oka, zdjęcia ocierają się o kicz. Ale po dłuższym zawieszeniu oka, widać tutaj pomysł i konsekwencję. Nie ma dużego nacisku na szczegóły, ale bardziej na kolor i przekaz. Po prostu - kobieca ręka
Podoba mi się![]()
D700, N24-70/2.8, N50/1.4 D, N70-200 VRII, Sigma 85/1.4, SB-800, SB-900, Manfrotto, Lastolite, Cokin
Ej no, oczywiście, że kicz. Ale dobrze wykonany![]()
Bardzo nice![]()
Trudno mi się jest wypowiedzieć na temat tych zdjęć bo ja z portretem mam tyle wspólnego co zając z dzwonkiem. Mogę tylko powiedzieć, że coś nakłoniło mnie to wpatrzenia się w obie fotografie i napisana oto tego komentarza, który pomimo swojej nic w temat nie wnoszącej treści mówi, że mi się podoba :>
Bardzo ładne czarne tło, aż ciarki człowieka przechodzą jak pomyśli o jego konstrukcji...:>
Gratuluję !!!Chcialam Ci powiedziec Piotrze, ze mialam urodzinki niedawno, i tlo eleganckie dostalam, biale, czarne i statyw nawet
Dodam jeszcze, że fotografie są naprawdę estetyczne. To zadziwiło mnie tylko dlatego, że ostatnio oglądałem zdjęcia z profesjonalnym czarnym tłem, które na fotografii wyszło pogięte, pomięte i w ogóle oszpeciło fotkę. A u Ciebie jest bardzo profesjonalnie pokazane.
Druga praca bardzo przyjemna. Czuć wiosnę
To co - następny set w plenerze?![]()
Mnie się podoba i 1 i 2. A przede wszystkim pomysł i wykonanie
Świetna robota!
Skontaktuj się z nami