Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Domyślnie

No proszę..mała interwencja i plastik się spodobał
    hmm..żartowałem

Domyślnie

rzecz gustu mi sie bardzo podoba !!!

Domyślnie

Pięknie zarówno zdjęcie jak i modelka ,ale ta ramka no nie ja tego nie lubię . 9/10
    D40| Tamron 28-75 2,8 | N55-200 4-5,6 | SB 900 | blog | checi i plany....

Domyślnie

mi się podoba to zjecię i ten plastik też
    Nikon D200 + S17-70 2.8-4.5 + N50 1.8 + N70-300Vr
    "Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było."

Domyślnie

kurcze dla mnie świetne... chętnie wziąłbym u Ciebie jakieś lekcje...

Bonzo
    Gość

Domyślnie

plastik nie przeszkadza bo zrobił to Endriu innego byście zjechali aż miło , także panowie bądźcie konsekwentni jedynie stig zareagował ja lubie plasitiki i mnie to za bardzo nie przeskadza na zdjęciu jedyne co mnie razi to odcinek pod ustami idący do zawiasa żuchwy nie wiem jak to nazwać bo wygląda jak napuchnięte nadmuchane

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Nie zgadzam się ze Stigiem że nikt nie zauważył plastiku. Ja zauważyłem! I to zanim przeczytałem Stiga!
    Tak więc ów brak skóry nie pozwala mi dobrze ocenić tego zdjęcia. I to całkowity brak skóry. Zamiast skóry jest jednolity kolor bez żadnych szczegółów. Co jest dziwne kiedy autorem jest taki mistrz jak Andy....

Domyślnie

Maska mi się w ogólne nie podoba. Nie chcę tu wywoływać awantury, ale muszę stwierdzić pewną nieobiektywność wśród oceniających. Ja bardzo szanuję prace Andy'ego i jestem pełen podziwu dla Jego twórczości jak i większość z nas, ale każdemu może się zdarzyć niefajna praca, a tu komentarze, że maska w ogóle nie przeszkadza i wszystko super... A co by było gdybym na przykład ja wystawił tą pracę? Pewnie byłoby, że maska przeszkadza! Na pewno by tak było.
    W tym poście widać, że jesteśmy troszkę niesprawiedliwi i oceniamy zdjęcia chyba ciut po sympatii do "dobrych fotografów" / "zawodowców" czy jak tam jeszcze inaczej, a nie po przedstawionej pracy, bo jeżeli fotkę wystawi np. Andy_O czy kto inny stig, sailor itp.. (oczywiście pełen szacunek!!!) to naprawdę nie znaczy, że będzie to super zdjęcie! Oczywiście oczekujemy z ich strony jak najlepszych prac i jak się pojawiają zdjęcia chociażby w/w Autorów to jest mnóstwo odwiedzających co jest w pełni uzasadnione, ale powtarzam, że nie mają Oni wypisane na czole "Jestem mistrzem i nie popełniam błędów".
    Tu jest dział "Portret" i uważam, że to konkretnie zdjęcie gdyby było np. mojego autorstwa to by się nie podobało.
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

Najciekawsze jest to ,że komentujecie zdjęcie andyegoO (jak to odmienić?) z 2006 roku
    Pozdrawiam
    Zbyszek www.wideo-art.pl
    D7100 | D5200 | 80-200 | 17-55 | 18-105 | 85 1.8 | 35 1.8 | Sigma 15 2.8 |

Domyślnie

Dobre, oj dobre!
    D7200

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów