Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Iwona I

Domyślnie Iwona I

Robiliśmy wczoraj. Cyfrą i Hasselem. Cyfra się szybciej wywołuje Więc najpierw ona Zdjecia testowe.

Modelka Iwona Kopeć (Rores): http://www.maxmodels.pl/iwona.k.html
    Stylizacja Aśka Wolff: www.joannawolff.com

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Domyślnie

Ładna modelka i zdjecia ostatnie najlepsze
    NIKON D300+ MB-D10+ NIKKOR AF-S 80-200 2.8

Domyślnie

Mike, za duzo masz już napstrykane , żebyś nie widział poucinanych kończyn, więc domniemywam, ze dokładnie taki miałeś koncept. fotki fajnie się oglada. tutaj bardzo podoba mi się ta pokojowa stylizacja... modelka śliczna. obróbka tyż. 2 i 4 najlepsze nie tylko kolorystycznie, jest coś ciepłego w tych fotach. zdecydowanie lepiej wygladają kolorowe, niż b/w IMO.
    czekam więc na więcej z tej sesji...
    zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
    nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
    manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
    SB900 frotto cokin lowepro epson L800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nonnatus Zobacz posta
    Mike, za duzo masz już napstrykane , żebyś nie widział poucinanych kończyn, więc domniemywam, ze dokładnie taki miałeś koncept. fotki fajnie się oglada. tutaj bardzo podoba mi się ta pokojowa stylizacja... modelka śliczna. obróbka tyż. 2 i 4 najlepsze nie tylko kolorystycznie, jest coś ciepłego w tych fotach. zdecydowanie lepiej wygladają kolorowe, niż b/w IMO.
    czekam więc na więcej z tej sesji...
    Avedon tnie konczyny az milo nie one sa najwazniejsze na zdjeciach

Domyślnie

Wchodząc w post autora spodziewałem się czegoś co mnie zaskoczy zresztą jak zwykle, niestety tym razem się rozczarowałem. Ciężko nawet napisać co się czuje patrząc na te zdjęcia. Owszem technicznie są bdb ale zdjęcie to nie sama technika.

Tym razem z bólem ale sprawiedliwie schowałbym je do albumu. Osobiście mi nie leżą w ogóle.

Pozdrawiam Paweł

Domyślnie

5 i 6 najciekawsze MZ , z tym że na 6 odsaturowałbym tą zieloną książkę na dolnej półce jakoś odwraca moją uwagę

Domyślnie

2ka bardzo miła w odbiorze.
    Pozdrawiam Piotr Nikon z8 z50 + Tamron 90 f2,8 + sb600 +nikkor 18-105 + tamron 150 600 G2

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Fotografie nr. 3 i 5 najbardziej mi przypadły do gustu ale nie wydaje Ci sie , że są one jednak troszkę za "szare" ? chodzi mi konkretnie o lepszą tonalność . Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    Fotografie nr. 3 i 5 najbardziej mi przypadły do gustu ale nie wydaje Ci sie , że są one jednak troszkę za "szare" ? chodzi mi konkretnie o lepszą tonalność . Pozdrawiam
    "lepsza tonalnosc" jest pojeciem wzglednym. Dla mnie taka jest ok. Chcialem zeby zdjecia byly miekkie, lekkie, takie poranne

Pozdrawiam

Domyślnie

1. za bardzo świeci się nos
    2. palec wchodzi w oko i nieładny cień na prawej nodze
    4. prawa ręka wygląda jakby była obcięta
    5. to co się dzieje z lewą nogą - nie podoba mi się
    6. najlepsze ale bez rewelacji

pozdrawiam
    D700, D750, D800, N50/1.4G, N17-35/2.8, S35 A/1.4, N85/1.8G, N70-200VR/2.8, Mamiya c330

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów