Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Islandia

Domyślnie

Byłem dwa razy na Islandii. Czy zdajecie sobie sprawę z ceny wynajmu auta 4x4 na wyspie? Czy umiecie prowadzić pojazd 4x4 w warunkach brodów o głębokości pow 50 cm o szerokości ponad 100 m?
    Moja skromna relacja z ISL jest tu:
    http://galeria.olympusclub.pl/thumbnails.php?album=861
    chętnie udzielę informacji ale wyłącznie na maila, na PW rzadko zaglądam
    ukłony
    Ice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez icelander Zobacz posta
    Czy zdajecie sobie sprawę z ceny wynajmu auta 4x4 na wyspie? Czy umiecie prowadzić pojazd 4x4 w warunkach brodów o głębokości pow 50 cm o szerokości ponad 100 m?
    ...
    Ice
    ile kosztuje nie wiem ale w 3/4 osoby napewno da się radę

odnośnie terenów i przejazdu - tym się nie martwię - 2 lata temu skończyłem się bawić w rajdy przeprawowe więc chyba umiem ... jedyne co może być problem to awarie i naprawy ... jeżeli faktycznie teren jest typowo przeprawowy
    Pozdrawiam Sum

Domyślnie

teren jest bardzo specyficzny i warunki też dziwne
    więc zdjęć z Islandii jest tu:
    http://www.juroft.com/photogallery.php?album=32

Domyślnie

na zdjęciach nie widzę terenów przeprawowych - chyba, że za takie uznamy kałuże i skalne podłoże
    Pozdrawiam Sum

Domyślnie

podczas dużych przepraw nie robiliśmy zdjęć aby nie mnożyć zbytecznej jazdy przez wodę, a dokładnie - na jurofcie jest moja autorska i trudno mi było robić zdjęcia równocześnie będąc za kółkiem

Domyślnie

Temat już trochę archiwalny, ale tematyka jest mi bliska Mieszkam na Islandii od jakiegoś już czasu i gdyby ktoś potrzebował porady to służę pomocą.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez songvari Zobacz posta
    Temat już trochę archiwalny, ale tematyka jest mi bliska Mieszkam na Islandii od jakiegoś już czasu i gdyby ktoś potrzebował porady to służę pomocą.
    Pozazdrościć
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Tez bym był zainteresowany , ale nie w tym roku ze względu na wesele i podroż poślubna ( niestety, ale przyszła zona nie jest zainteresowana fotografia ). Sam o tym myślałem juz kilka razy nawet chciałem tam pracować swego czasu miąłem wyjechać z Irlandii do Islandii, ale sie nie udało. Może następnym razem, sie wybiorę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez brylek Zobacz posta
    (...) niestety, ale przyszła zona nie jest zainteresowana fotografia (...)
    To chyba dobrze.
    Pomyśl - nikt nie będzie ruszać twoich obiektywów.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 1968 Zobacz posta
    To chyba dobrze.
    Pomyśl - nikt nie będzie ruszać twoich obiektywów.
    tak zgadzam się , ale ciągle slyszę ze statyw i reszte klamotów zabieram zawsze . a tak nosili byśmy po połowie

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów