Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Świetne! Uwielbiam takie proste kompozycja, a kolory są extra. gratki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez s4int Zobacz posta
    świetne! Uwielbiam takie proste kompozycja, a kolory są extra. Gratki
    thx
    NIKON

Domyślnie

świetne *****

bombel
    Gość

Domyślnie

Radku - jakiś czas temu podobnemu obrazkowi dawałem już plusa, a może i więcej, nie pomnę... I teraz, jak sobie tak ze smakiem oglądam - dwójka jest po prostu WYŚ-MIE-NI-TA! Same superlatywy, nie ma jednego małego szczegółu, do którego można by się czepić.

SUPER!

Ale na tym tle jedynka - potencjalnie z lepszą formą geometryczną - wypada jak uboższa krewna. Dwójka to 40dekowa porcja fachowo zrobionego tatara, a jedynka przy nim, to puree z torebki. Odbieram dwójkę jak zderzenie z TIRem, przy jedynce, która choć niezła, jest trochę jak zderzenie z komarem. Może to ta kolorystyka, a może niebo takie słabawe, sam nie wiem z czego to wynika - ale dwójka mnie po prostu zmiotła z krzesła!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Radku - jakiś czas temu podobnemu obrazkowi dawałem już plusa, a może i więcej, nie pomnę... I teraz, jak sobie tak ze smakiem oglądam - dwójka jest po prostu WYŚ-MIE-NI-TA! Same superlatywy, nie ma jednego małego szczegółu, do którego można by się czepić.

SUPER!

Ale na tym tle jedynka - potencjalnie z lepszą formą geometryczną - wypada jak uboższa krewna. Dwójka to 40dekowa porcja fachowo zrobionego tatara, a jedynka przy nim, to puree z torebki. Odbieram dwójkę jak zderzenie z TIRem, przy jedynce, która choć niezła, jest trochę jak zderzenie z komarem. Może to ta kolorystyka, a może niebo takie słabawe, sam nie wiem z czego to wynika - ale dwójka mnie po prostu zmiotła z krzesła!
    Kurczę Bomblu - ale pojechałeś! Nie wiem doprawdy co powiedzieć... !
    Dzięki - Ty to ptrafisz mobilizować ...!
    NIKON

Domyślnie

Oj podoba się.
    Nikon i parę szkiełek

Domyślnie

Cieszę sie ze trafiłem w Wasze gusta i dziękuję za miłe komenty
    NIKON

Domyślnie

Bomba - udowadniasz że prostota może być piękna.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów