Close

Strona 44 z 120 PierwszyPierwszy ... 3442434445465494 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 431 do 440 z 1198

Wątek: 70-300 VR MTF

Domyślnie

anwas czytałem kilka razy Twoją wypowiedź i chodź domyślam się o co chodzi to cięzko zrozumieć :P

Domyślnie

anwasowi sie rozchodzi o panoramowanie. Nie przypuszczam, zeby przy panoramowaniu potrzebny byl jasny obiektyw. VR sie owszem przydaje.
    Pozdrawiam,
    Paweł
    Mój Instagram

Domyślnie

ja to odbieram jako opis zdjęcia z małą GO i jednocześnie mały sarkazm anwasa

Domyślnie

A co mała głębia ostrości do poruszenia?
    Pozdrawiam:
    Andrzej

Domyślnie

A kogo pytasz ? Bo jeśli mnie, to odpowiadam - nic nie ma. Po prostu próbowałem się domyśleć, co autor chciał powiedzieć.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    A jak myslicie, czy Sigma 135-400 bylaby lepsza (w sensie np. ostrosci) od tego (moim zdaniem bardzo ciekawego) obiektywu Nikkora?
    Nie miałem do czynienia z tą sigmą ale miałem ten sam dylemat. Kupiłem nikkora vr. Jeśli masz zamiar robić dużo fotek z ręki to bierz nikkora, jeśli będziesz robił zdjęcia ze statywem to wziąłbym sigmę. Sigma jest dłuższa i chyba lepsza optycznie na długim końcu. Nikkor 70-300vr jest dobrym szkłem jak na tą cenę ale nie jest idealny. Ostrość przy 300mm nie jest powalająca a światło 5,6 czasami nie wystarcza nawet przy włączonym vr. Jak już ktoś napisał przy 1/30s ruchu nie zamrozisz.
    Tutaj zdjęcia z pierwszego podchodu po kupieniu tego szkła. Jakość pozostawia wiele do życzenia. Chyba ręce mi się za bardzo trzęsły i nawet vr nie pomógł.
    http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=17918

Domyślnie

dzieki! Wlasnie taka odpowiedz mnie interesowala Ale zawsze znajda sie jacys ludzie przez ktorych jedno pytanie... zreszta niewazne Jeszcze raz dzieki!
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Golakowa Szyja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    ja to odbieram jako opis zdjęcia z małą GO i jednocześnie mały sarkazm anwasa
    BINGO! Z naciskiem na sarkazm

Domyślnie

anwas, Ja wiem, że w Białymstoku duzo ludzi jest zafascynowanych niedoszłym Prezydentem Miasta, ale daj spokój, przenosić podobny tok myślenia na forum...
    Pozdrawiam:
    Andrzej

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Golakowa Szyja

Domyślnie

Fakt...idę strzelić jedną z dwóch fotek do porównania.

Strona 44 z 120 PierwszyPierwszy ... 3442434445465494 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów