Szukaj
Kotek bardzo na "tak", piesek na "nie" - nie lubię zdjęć zwierząt i dzieci wykonywanych z tego kąta.
Krzysztof Paszkiewicz
Faktycznie zdjęcie kotka jest kapitalne.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
zdjecie kotka zrobione jeszcze starym aparatem - a pies nowym - ot co jeszcze slaba znajomosc sprzetu przyslania mi swiat
P.S. - co nie tak zrobilem dodajac zdjecia - zawsze wgrywałem na serwer firmowy i podpinalem link, ale w trosce o klienta firma hostingowa zresetowala nam hasla wiec chcialem sprobowac z czegos darmowego - znalazlem ten imageshack i lipa- podpowiedzcie jak to zrobic dobrze bo jeszcze bym chcial 2 fotki wrzucic (do portretu - rowniez zestaw - old camera - new camera)
Tu: klik.
Krzysztof Paszkiewicz
Bardzo fajne zdjęcie kota, natomiast zdjęcie nr 2 wypada bardzo słabo przy jedynce.
Jeżeli następne zdjęcia kotka są na takim samym poziomie jak jedynka to czekam z niecierpliwością
Jak widać lepszy sprzęt nie robi lepszych zdjęć a jedynie daje większe możliwości.
ps. Umieszczanie zdjęć na forum.Jeżeli nie jesteś pewny czy będzie ok korzystaj z funkcji "Podgląd wiadomości"
dzieki za obrone mojej meskosci - co do info o zdjeciach dzieki, wydaje mi sie ze tego zdublowanego posta wlasnie tak robilem (zdjecie kota) i nie dzialalo, ale to mozliwe ze sie imageshack przywiesil - nastepne sprobuje z tego polskiego serwera
Zgadzam się - lepszy sprzet nie zawsze lepsze zdjecia , jednakze moj stary to sobie strasznie nie radzil gdy bylo malo swiatla - toz to compact byl
ok dodaje z tego 2 serwera do dzialu portret - zgadnijcie ktory to stary sprzet , a ktory nowy![]()
Kociak jest fajny, ale ja mam słabość do nich więc jestem mocno "spaczony"![]()
Skontaktuj się z nami