super !!! podoba mi sie bardzo
Szukaj
super !!! podoba mi sie bardzo
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
swietne miejsce na plenerekZamieszczone przez YOZ
musze sie kiedys wybrac w rodzinne strony
racja .. zarowneo ciecie jak i mina .. kwestia gustuZamieszczone przez YOZ
.. ale jest dobrze i obyb tak dalej
![]()
Swietne foto
Opowiesz moze troche o swietle? - ciezko jest zapanowac nad odpowiednim oswietleniem modelki w pelnym sloncu - a tutaj wyszlo relwelacyjnie![]()
regulamin
Może to dziwnie zabrzmi,ale technicznie nie jestem asem.Mierzę światło punktowo i raczej wychodzi. Trzeba wykonać kilka prób i wprowadzać korekcję,jednak pomiar puktowy moim zdaniem jest najbardziej wiarygodny.Zamieszczone przez FunBoy
Panowie, trochę więcej gołego ciała w parze z motorem i już super zdjęcie z super światłem, które się okazuje najzwyklejszym słońcem... a ciałko nienaturalnie gładkie - plastikowe.
just follow your dreams|D50|Nikkor 18-70/3.5-4.5|Nikkor VR 70-300/4.5-5.6|Soligor 100/3.5 macro|SB-800|
YOZ, a to twoja honda ?!
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
Wulgarność, wulgarność i jeszcze raz wulgarność. Wobec tej wulgarności zdjęcia nie da się objektywnie ocenić.
Nie na mój gust...
Już dawno się tak nie ubawiłem.....dzięki za komentarzZamieszczone przez swiatlo
![]()
[ Dodano: Czw 10 Sie, 2006 ]
Niestety nie....Zamieszczone przez Niedzwiedz
[quote="YOZ"]Już dawno się tak nie ubawiłem.....dzięki za komentarzZamieszczone przez swiatlo
![]()
Rzeczywiście przesadziłem. Charakter tej pani zdecydowanie nie w moim guście, więc taka pierwsza moja reakcja.
Sorry...
Skontaktuj się z nami