Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13
    Marcin Stawiarz
    Gość

Domyślnie Pejzaz miejski... 2

kulten
    Gość

Domyślnie

Całość obróbki do bw jest super ale zachowanie koloru na postaciach mi nie pasuje. Zwłaszcza, że trochę plastelinowo się przedstawiają. Ponadto białe obwódki na gałęziach z prawej strony, chyba, że to mój ekran przekłamuje.

Marcin Stawiarz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Ponadto białe obwódki na gałęziach z prawej strony, chyba, że to mój ekran przekłamuje.
    chyba jednak zbyt mocne wyostrzenie.
    uzywam rozdzielczosci 1920 i jak zmniejszam do takich miniaturek to nie widze pewnych rzeczy, bo w pelnej rozdzielczosci nigdy nie wyostrzam.

kulten
    Gość

Domyślnie

Chyba kolega dokonuje właśnie korekt .

Marcin Stawiarz
    Gość

Domyślnie

Juz powinno... male zmiany

Domyślnie

Marcinie - ciekawe klimaty. A próbowałeś ze zbliżeniami. Np. bliżej psa, bliżej człowieka itp. ?

Marcin Stawiarz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shooter Zobacz posta
    Marcinie - ciekawe klimaty. A próbowałeś ze zbliżeniami. Np. bliżej psa, bliżej człowieka itp. ?
    nie, ja sie zajmuje pejzazem (szeroko pojetym), ludzi traktuje jako sztafaz, jedynie element urozmaicajacy kadr. dlatego tez nie pokazuje twarzy, a czesto takze wydluzam czas, zeby postac byla bardziej rozmyta, anonimowa.

kulten
    Gość

Domyślnie

Ciągle te obwódki widzę, już nie tak mocno ale jeszcze są. Chłopczyk na zielonkawo, hmm coś mi w tym nie gra. Szczerze choć to nie jest prawdiłowy sposób oceny to wolałem dużo bardziej Twoje zdjęcie z ptakami.

Domyślnie

fajne... i światełko udało się poskromić
    ニコンのカメラ

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów