Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Brzuszkowo...:)

Domyślnie Brzuszkowo...:)

No jakoś tak ciążowo na forum się porobiło......to ja też pokaże moje wypociny...

Domyślnie

Dwójka mi się baaardzo podoba
    zdjęcie życia jeszcze przede mną

Domyślnie

Aga dwójeczka i trójeczka bardzo mi się podobają

Domyślnie

super focie bardzo pomyslowe a zarazem pamiatka na cale zycie

Domyślnie

Jak już kiedyś pisałem lubię Twoje prace, lecz niestety ta seria nie przypadła mi do gustu.
    Przykro mi.
    Przedewszystkim kolory skóry i ubrań.
    Kadrowanie 3-ki...
    4-ka wyszła bardzo sztucznie. Młoda mamusia wkłada wiele wysiłku w utrzymanie tej pozycji. Przekręcenie jej odrobinkę do przodu usunęło by zalamanie pod bruszkiem. Do tego palce trzymające butki. Bardzo naprężone.
    Moim zdaniem najlepsza jest 2-ka, choć mogłaby być bez bucików. Odrobinka winiety przyciągnęłaby uwagę do samego brzuszka i pocałunku.

Tak czy innaczej będą mieli miłą pamiątke. Cieszę się, że tego typu sesje mają coraz większą popularność.

Pozdrawiam!
    www.bwitek.com

Nikon F100 + 50mm f1.2, Nikon F100 + MB15 + 105mm f2.8
    Canon's, Mamiya's, Polaroid's

Domyślnie

Burner -
    Tak to już jest raz lepiej raz gorzej......Ile ludu tyle opini, ale cieszę się że nie zawachałeś się skrytykować, bo konstruktywnej krytyki nigdy zawiele......dla mnie zawsze cenna...
    Ta seria została oddana tej parze w normalnej kolorystyce, a to moje eksperymentowanie z kolorem wyszlo wlasnie tak...
    Ale co do 4 to musze szepnąć że ta pani już nie jest taka młodziutka choć wygląda pięknie i te rączki uwierz mi nie były jakoś bardzo napięte choć dla osób postronnych faktycznie mogą tak wyglądać......nie wziełam tego pod uwagę...

Z całym szacuneczkiem dziękuję za podsumowanie...

Dziękuję wszystkim za komentarze...

Domyślnie

Mnie tam te fotki się podobają. Widzę w nich radość ze zbliżających się narodzin.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Uprawnienia umieszczania postów