Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Atwarek

Domyślnie Atwarek

Witam,
    poproszę o przepis na wykonanie "atwarka" (nie jestem pewny czy dobrze napisałem), krótko mówiąc chodzi o malutkie zdjęcie użytkownika i jak je pózniej wkleić.
    Pozdrawiam Tolek
    Nikon + sporo gratów pasujących do niego Aktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.

Domyślnie

Kliknij prawym klawiszem na mój. Potem properties/właściwości i przepis gotowy
    pasek|ładowarka|kabel do ładowarki|szmatka|łatka|dekielek na korpus|dekielek na Nikorra|dekielek na Sigme|Hmm zabrakło miejsca

Domyślnie atwarek

Dzięki - ale jak go później wkleić w to miejsce!
    Nikon + sporo gratów pasujących do niego Aktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.

Domyślnie

Gdzieś w panelu profilu
    pasek|ładowarka|kabel do ładowarki|szmatka|łatka|dekielek na korpus|dekielek na Nikorra|dekielek na Sigme|Hmm zabrakło miejsca

Domyślnie Atwarek

Trochę tajemniczo ale będę próbował. Dzięki ja bardziej panuję nad liczydłem!!!
    Jak coś z tego wyjdzie będziesz współtwórcą, dzięki!

Domyślnie

Na samym dole w profilu jest taki formularz. Wciskasz "przegladaj" wybierasz obrazek i ładujesz. Wszystko.

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

pamiętaj co by go dobrze ścisnąć
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Ale co by soki zostały
    W sumie nie pamietam już gdzie , ale jest napisane jaki rozmiar max ma być.
    Pozdrawiam Arek
    7D|G12|Nikkormat FT3|N70-210/4|N50/2|N28/3,5|C100/2,8|Metz 58AF2|C17-40/4L||C70-200/4L|+reszta

Domyślnie Atwarek

Serdeczne dzięki wszystkim, którzy mi pomagali w stworzeniu tego atwarka ale kropkę nad "i" postawił "WIELKI POŻERACZ KOTÓW". Serdeczne dzięki - pozdrawiam Tolek

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

"no problem" jak mawiał mój serialowy poprzednik
    my som tu po to co by się od siebie uczyć i sobie pomagać - i dlatego to forum jest takie...a nie inne
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Uprawnienia umieszczania postów