Witam,
poproszę o przepis na wykonanie "atwarka" (nie jestem pewny czy dobrze napisałem), krótko mówiąc chodzi o malutkie zdjęcie użytkownika i jak je pózniej wkleić.
Pozdrawiam Tolek
Szukaj
Witam,
poproszę o przepis na wykonanie "atwarka" (nie jestem pewny czy dobrze napisałem), krótko mówiąc chodzi o malutkie zdjęcie użytkownika i jak je pózniej wkleić.
Pozdrawiam Tolek
Nikon + sporo gratów pasujących do niegoAktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.
Kliknij prawym klawiszem na mój. Potem properties/właściwości i przepis gotowy![]()
pasek|ładowarka|kabel do ładowarki|szmatka|łatka|dekielek na korpus|dekielek na Nikorra|dekielek na Sigme|Hmm zabrakło miejsca
Dzięki - ale jak go później wkleić w to miejsce!
Nikon + sporo gratów pasujących do niegoAktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.
Gdzieś w panelu profilu![]()
pasek|ładowarka|kabel do ładowarki|szmatka|łatka|dekielek na korpus|dekielek na Nikorra|dekielek na Sigme|Hmm zabrakło miejsca
Trochę tajemniczo ale będę próbował. Dzięki ja bardziej panuję nad liczydłem!!!
Jak coś z tego wyjdzie będziesz współtwórcą, dzięki!
Na samym dole w profilu jest taki formularz. Wciskasz "przegladaj" wybierasz obrazek i ładujesz. Wszystko.
pamiętaj co by go dobrze ścisnąć![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Ale co by soki zostały![]()
W sumie nie pamietam już gdzie , ale jest napisane jaki rozmiar max ma być.
Pozdrawiam Arek
7D|G12|Nikkormat FT3|N70-210/4|N50/2|N28/3,5|C100/2,8|Metz 58AF2|C17-40/4L||C70-200/4L|+reszta
Serdeczne dzięki wszystkim, którzy mi pomagali w stworzeniu tego atwarka ale kropkę nad "i" postawił "WIELKI POŻERACZ KOTÓW". Serdeczne dzięki - pozdrawiam Tolek
"no problem" jak mawiał mój serialowy poprzednik![]()
my som tu po to co by się od siebie uczyć i sobie pomagać- i dlatego to forum jest takie...a nie inne
![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Skontaktuj się z nami