Jak na razie to nie ma czego sprzedawać. Z "własnego" podwórka: Zakup 5D MkII graniczy z cudem, a w szklarni można przebierać w kitach i ciemnych tele. Jest kryzys, ale podaży, nie popytu.
Nie zauważyłem jakiś szczególnych braków sprzętu zagranicą.
Ostatnio edytowane przez th3big ; 02-02-2009 o 21:29
najbardziej mnie rozbawila informacja ze canon zmieni numerowania aparatow ze wzgledu na to ze uzytkownicy myla je znumerowaniem nikona ... mega mega rotfl .. naprawde juz nie mieli czego napisac
no i tutaj masz racje, mam nadzieje ze za pare lat taka Polska dorowna krajom zachodnim moze nie we wszystkim ale zeby chociaz byla podoba ( w sensie sklepow, drog, polityki, prawa )
To dosyć dziwne, bo wieść gminna niesie, że nawet wielkie sklepy jak B&H mają problemy z dostawami.
Wszystkie sklepy mają problemy z dostawami. Ja już dwa tygodnie czekam na zamówiony towar i codziennie słysze przez telefon "zamówienie jest realizowane, tylko producent stwarza problemy"
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.
Skontaktuj się z nami