Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Pasmo

Domyślnie

Zdjęcie wisi tyle czasu - nie ma chętnych do krytyki

Jakieś takie szaro-bure to zdjęcie i o tyle mnie to dziwi, ze BW robisz raczej mocno kontrastowe.

Niebo mi się podoba - nawet bardzo. Zaleciało mi analogowo (w dobrym słowa znaczeniu).

Ale nie podoba mi się ta nieostrość w dole kadru pod najwyższą górą, idąca aż do lewej krawędzi zdjęcia.

Miejscówka wspaniała - pozazdrościć.

kulten
    Gość

Domyślnie

Piękne miejsce tylko zdjęcie takie jakieś za mgłą. Może za mały kontrast .

Domyślnie

No z tym kontrastem właśnie się trochę obawiałem żeby nie przesadzić tym razem i nie utracić szczegółów w cieniach. Druga wersja z nieco podbitą krzywą dla półcieni wygląda tak.

Domyślnie

No i lepiej wygląda...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Co do tej nieostrości popatrzyłem na pełną wersję - coś przy składaniu panoramy chyba wylazło to bo w oryginałach mam ostro - muszę raz jeszcze złożyć chyba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Calme Zobacz posta
    Co do tej nieostrości popatrzyłem na pełną wersję - coś przy składaniu panoramy chyba wylazło to bo w oryginałach mam ostro - muszę raz jeszcze złożyć chyba
    Powalcz trochę , bo warto.

kulten
    Gość

Domyślnie

Po poprawce znacznie lepiej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Po poprawce znacznie lepiej.
    Widzisz to wszystko mz jest tak naprawdę mocno subiektywne i zależy od monitora głównie oglądającego

kulten
    Gość

Domyślnie

Masz rację i dlatego codziennie w pracy jak idiota biegam pomiędzy kilkoma kompami w celu porównania i sprawdzenia i dzięki jakiejś tam uśrednionej ocenie później spoglądam obiektywniej na swoje jak i cudze zdjęcia.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów