Witam,
Moja druga propozycjatym razem bliżej zachodu słońca i pogoda troche gorsza:/ co myślicie?
Szukaj
Witam,
Moja druga propozycjatym razem bliżej zachodu słońca i pogoda troche gorsza:/ co myślicie?
D 80
Pozdrawiam krzyś
Nudnawo trochę mz. Zwłaszcza na niebie. A ten zafarb to wypracowany czy takie światełko przy zachodzie miałeś?
System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
Pozdrawiam Marek
a syfki można by usunąć , zrobienie ramki a nie usunięcie syfków to taka lekka kpina z widza
Schodki dobre ale samo ich wykadrowanie już gorzej. Balans bieli wymaga korekty, jest zdecydowanie za ciepło. Ale największym minusem zdjęcia jest niebo, blade i bez wyrazu i z paprochami. I więcej kontrastu.
Choć powiem, że idziesz w dobrym kierunku.
Na Isle of Wight jeszcze nie byłem więc czekam na foty, które udowodnia, że jednak warto to miejsce odwiedzić.
Światełko przy zachodzie, było pochmurnie nawet bardzo i nagle nie wiadomo skąd wylazło słońce i tak sie jakoś zafarbowało.
D 80
Pozdrawiam krzyś
Przepraszam za syfki ale juz nie wiem co jest syfkiem a co nie, monitor musze czyscic codziennie 8miesieczna córka sie do niego dobiera (za zgodą mamusi)
troche głupia wymówka![]()
D 80
Pozdrawiam krzyś
No i krzywo, nawet bardzo.
I czas naświetlania jakiś nie teges. Albo za długi albo za krótki. Przypuszczam że robiłeś bez statywu i to była granica utrzymania w łapie. Ale działaj dalej. Miejscówka jest na pewno fajna. Okazji jeszcze kilka pewnie będzie więc wróć tam jeszcze
System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
Pozdrawiam Marek
Popraw balans,bo fatalnie to wygląda...
Pzdr
Andrzej
http://www.iv.pl/images/o67dvdu51si4f4eh26y4.jpg
Pozdrawiam
Andrzej.
Skontaktuj się z nami