Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Natalka 2

Domyślnie Natalka 2

Mój mały chochlik
    D80 + 18-200 VR+Marumi-fujiyama DHG

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów

Domyślnie

Nikt nic nie napisał to ja napiszę Ja bym cięła trochę jeszcze góry. Mam wrażenie że buzia trochę zblurowana a oczka wyostrzone ale może się mylę (tak jakoś mi wygląda i za bardzo kontrastuje to ze sobą) Zdjęcie całkiem sympatyczne i chochlik uroczy

Domyślnie

Dzięki za komentarz Jeżeli chodzi o Natalkę to blura staram się wogóle nie używać, szkoda profanować tak świeżą i piękną skórę czasem może mi się zdarzy jakiś stempelek. A oczy no cóż oczy, masz rację, ale nie mogę się powstrzymać żeby za każdym razem coś tam nie pomajstrować.
    D80 + 18-200 VR+Marumi-fujiyama DHG

Domyślnie

mnie sie podoba,chodź moze poszedłbym bardziej w kwadrat. Obróbka jak najbardziej ok
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Oczka wyglądają sztucznie (jak wstawione szklane), sorry jestem na nie.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

oczka rzeczywiście zbyt kontrastowe, co niekorzystnie wpływa na odbiór a i nad kadrem należałoby pomyśleć.
    ale ogólnie fajnie
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koffee Zobacz posta
    ... Zdjęcie całkiem sympatyczne i chochlik uroczy
    Ot fakt

Cała reszta wypowiedzi Koffee też jest słuszna

Pzdr.

Uprawnienia umieszczania postów