Close

Strona 9 z 14 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 137

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez deejay3x Zobacz posta
    Z glowa? czy ty rozumiesz o czym my tu piszemy?

Dwie lampy blyskaja w CLS tak samo - moja sie gotuje a Yaqb'a nie . Czyli jak mielismy tutaj z glowa blyskac ???
    widocznie Yaqb pstrykał z głową a Ty nie

czekam na rozwiązanie tego problemu ale widzę, że to bardziej skomplikowane niż myślałem. Mimo to jednak kupie chyba SB-900
    To dzięki mózgowi myślimy, że myślimy...

Grupa Podkarpacka - zapraszam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez odii Zobacz posta
    widocznie Yaqb pstrykał z głową a Ty nie

czekam na rozwiązanie tego problemu ale widzę, że to bardziej skomplikowane niż myślałem. Mimo to jednak kupie chyba SB-900
    Panowie proszę baz żadnych złośliwości
    W tym tygodniu się spotkam z Łukaszem i sprawdzimy jeszcze raz i zobaczymy co będzie
    De czy'sta + szkliwo

Gaduła Awatar SlaWasII
    Miasto
    malownicza wieś Słocina, co to już jej ni ma...
    Wpisów
    37

Domyślnie

Przecie odii żartował...
    3mam kciuki za testy!
    Зоркий 4 | ЛОМО-компакт-автомат | Prakitica MTL50 | D60 | D80 | kilka słoików | Nokia... Szczyt marzeń: D500 | 24-70/2.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SlaWasII Zobacz posta
    Przecie odii żartował...
    3mam kciuki za testy!
    Wiem dlatego też dodałem odpowiednią emotkę na końcu zdania
    De czy'sta + szkliwo

conik
    Gość

Domyślnie

chcialem przez moj post powiedziec ze nie zdarzylo mi sie zeby mi sie sabina zagotowala zadnych zlosliwosci w tym nie bylo
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 03-02-2009 o 12:31 Powód: orto. ("zdazylo")

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kościerzyna

Domyślnie

Zaprasza do przestudiowania instrukcji, a w szczególności stronę F-6 wyłącznik termiczny można wyłączyć jeśli komuś przeszkadza ale czy takie rozwiązanie jest zasadne. Jeżeli inżynierowie nikona go wstawili to należy go używać.
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 04-02-2009 o 11:36

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boba Zobacz posta
    Zaprasza do przestudiowania instrukcji, a w szczególności stronę F-6 wyłącznik termiczny można wyłączyć jeśli komuś przeszkadza ale czy takie rozwiązanie jest zasadne. Jeżeli inżynierowie nikona go wstawili to należy go używać.
    Ameryki nie odkryłeś....

Domyślnie

ja ze swoim sprzetem bylem na studniowce, nic mi się nie gotowało a mam d40... co prawda nie odbijałem od niczego bo 'częśc artystyczna' działa się w operze z czarnym sufitem :P
    Z6, N24-70/4S, N35/1.8S, N50/1.8G, N85/1.8S, FTZ, N70-210/4-5.6

Domyślnie

Niedawno przesiadłem się na sabinkę 900. Po lekturze niniejszego wątku zakupiłem baterie alkaiczne, w niedziele mam okazje zrobić test. Dam znać jak wyszło.
    D70s / N 18 - 70 / N 70 -300 Vr / N 50 / Sb 900

Domyślnie

ja ostatnio robiłem w seriach, w sumie ok 30 fotek w krótkim czasie, ISO 200 F6.3, lampa błyskał moze nie pełną mocą ale dośc mocno bo po ok 7-8 błyskach, musiała się naładować co trwało ok 2-3sec. wskażnik ani drgnął, jeśli rzeczywiście u niektórych jest taki problem to może po prostu jakaś wadliwa seria, jaki macie soft wgrany do lamp???
    Pozdrawiam.
    Z6, D 7100, D80 + 18-35/1.8 + 24-70/4 s, 85/1.8 s, +50/1.8 af-s +70-300vr +SB900 +....

Strona 9 z 14 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów