Mam takie pytanie:
Czy tylko ja mam problem z wyświetlaniem się trialowej wersji NX2?
Czy krzaczki i "prześwietlanie się" poprzednich okien też się komuś zdarza?
Szukaj
Mam takie pytanie:
Czy tylko ja mam problem z wyświetlaniem się trialowej wersji NX2?
Czy krzaczki i "prześwietlanie się" poprzednich okien też się komuś zdarza?
"Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka
Owszem - mnie też się zdarza.
L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...
"How do you feel about women's rights? I like either side of them."
No to jeszcze jedno pytanie retoryczne, rozumie, że "nietrialowa" wersja robi takie same numery - bo po wykupieniu licencji i wpisaniu kodu już nie jest wersją trialową...
czy może jednak wersja z pudełka jest lepiej dopracowana?
"Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka
U mnie nie ma tego efektu. Mam wersję pełną, 2.1.1, na Maca. Nie wiem, czy jest to kwestia triala - jakoś nie pamiętam u siebie takich rzeczy.
Ja bym podejrzewał, że to kwestia Maca.
Tak szczerze powiedziawszy to mnie te krzaczki jakoś bardzo nie przeszkadzają. Bardziej irytują, ze wydawało by się poważne oprogramowanie poważnej firmy, a tu babole. No ale wiemy, ze CNX do najlepiej zbudowanych programów nie należy.
L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...
"How do you feel about women's rights? I like either side of them."
Skontaktuj się z nami