Szukaj
Monika kolorowa podoba mi się za kadr, kontrasty i dobrą GO, jeśli mam się czepiać to nad głową jest jakaś dziwna jasna poświata i skóra na policzku i szyi w cieniu nie wygląda za dobrze (ale to mi się wydaje jest wynikiem zbytniej kompresji).
Ja się nie zgodzę. Kadry słabe. W pierwszym oczy na środku i zbyt dużo miejsca nad głową, w drugim niemal tak samo. Z głębią ostrości w kolorze też słabo. Jedno oko nieostre. Dlaczego? Nie widzę celu w eksponowaniu tylko jednego oka. Przecież można domknąć o jedną działkę, rozmycie tła pozostanie ładne, ale na GO załapie się para oczu. Mimo wad zdjęcia przyjemne w odbiorze.
mi bardziej jeden choc chyba da sie wiecej wyciagnac z tej czerni i bieli nie ?
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
missbizarre a spróbuj ciąć czubek głowy zobaczysz że od strony kadrowania będzie lepiej a poza tym to wolę BW mimo przepału na policzku.
System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
Pozdrawiam Marek
Uwaga, będę polemizowałmarbed - dużo można o tym B/W powiedzieć ale na pewno nie to, że jest tam jakiś przepał na policzku.
Skontaktuj się z nami