Szukaj
Foto 2 i 4 nic nie wnosi , zreszta jesli nawet mial by to byc jakis ciag narracyjny to nie widze w tym zadnego pozytywnego aspektu tworzenia . Foto 3 faktycznie fajna . Zdjecia 2 i 4 pozostawil bym sobie samym a 3 i 5 tak samo bo sa to dwie rozne powiedzmy mini historie , natomiast fotografia nr. 1 zupelnie odstaje od calej reszty . Pozdrawiam
o kolega ulozyl parami ..no fakt..racja... dobra opcja, jakkolwiek jednak potraktowalem to raczej jako luzna wrzutke foto testowych troche z nowego szkla i body..ot..wrzutki...
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
Jak nowe szklo to nowe mozliwosci , wiec realizuj a nie testujesz![]()
jak sie czlowiekowi nudzi to kombinuje... i co ? przesadzilem ?
dodam, ze tekst podala mi modelka .. hmm..no![]()
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
Nie przesadziłeś. Kolory i oświetlenie w połączeniu z blaskiem wstawionej grafiki bardzo mi pasują. Pozdrawiam
DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko
3ka swietna tylko dolu za malo ciut .. pozostale do kosza ..
ostatnie jest swietnym przykladem ze z przeceitnej foty mozna trzasnac cos co sie bedzie ogolowi podobac ..a jak wprostujesz sciane to w ogole bedzie fajnie
![]()
3ka jest bardzo ok
ta przeróbka jest nachalna, jarmarczna i .... samo zdjęcie mogło by powalczyć gdyby nie "bielmo" - oko uciekło
Pozdrawiam
D40
Skontaktuj się z nami