Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: An w RedHotelu

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie An w RedHotelu

pare takich wrzutek ...
    1.
    2.
    3. a to ma tak byc i basta :-> mam straszny sentyment do tego kadru
    4.
    5.
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Foto 2 i 4 nic nie wnosi , zreszta jesli nawet mial by to byc jakis ciag narracyjny to nie widze w tym zadnego pozytywnego aspektu tworzenia . Foto 3 faktycznie fajna . Zdjecia 2 i 4 pozostawil bym sobie samym a 3 i 5 tak samo bo sa to dwie rozne powiedzmy mini historie , natomiast fotografia nr. 1 zupelnie odstaje od calej reszty . Pozdrawiam

Domyślnie

o kolega ulozyl parami ..no fakt..racja... dobra opcja, jakkolwiek jednak potraktowalem to raczej jako luzna wrzutke foto testowych troche z nowego szkla i body..ot..wrzutki...
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Jak nowe szklo to nowe mozliwosci , wiec realizuj a nie testujesz

Domyślnie

jak sie czlowiekowi nudzi to kombinuje... i co ? przesadzilem ?
    dodam, ze tekst podala mi modelka .. hmm..no

Domyślnie

Nie przesadziłeś. Kolory i oświetlenie w połączeniu z blaskiem wstawionej grafiki bardzo mi pasują. Pozdrawiam

Domyślnie

fajny gorset
    no i dla mnie 1ka ma coś w sobie...
    DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko

sailor
    Gość

Domyślnie

3ka swietna tylko dolu za malo ciut .. pozostale do kosza ..
    ostatnie jest swietnym przykladem ze z przeceitnej foty mozna trzasnac cos co sie bedzie ogolowi podobac .. a jak wprostujesz sciane to w ogole bedzie fajnie

Domyślnie

3ka jest bardzo ok
    ta przeróbka jest nachalna, jarmarczna i .... samo zdjęcie mogło by powalczyć gdyby nie "bielmo" - oko uciekło
    Pozdrawiam
    D40

Uprawnienia umieszczania postów