Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Wyspa Oahu.

Domyślnie Wyspa Oahu.

Chcialbym przedstawic mala relacje z mojego zeszlorocznego wyjazdu na wyspe Oahu lezaca w Archipelagu Wysp Hawajskich. Mam nadzieje, ze bedzie sie ja milo ogladalo, szczegolnie biorac pod uwage pore roku jaka mamy.

1. Juz prawie poludnie a my jeszcze w hotelu.

2.Krotki spacerek ulicami Waikiki.

3.
    [/URL][/IMG

4.Jedyny palac krolewski na terytorium US.

5. Parking dla surferow

6. Zostawiamy za soba gwarne miasto i udajemy sie wzdluz wybrzeza. Hanuma Bay, piekna zatoka powstala na skutek wybuchu wulkanu, teraz jest to park narodowy. Za wstep placi sie 5$, w tym mamy obowiazkowy film o rafie oraz mozliwosc nurkowania w towarzystwie pieknych ryb, zolwi i innych morskich stworzen.

7. Nieoczekiwany gosc na plazy

8. Wybrzeze jest zroznicowane od zatloczonych przy hotelowych plaz porzez dzikie i wyludnione plaze, a skonczywszy na nieprzystepnych klifach skalnych

9.

10.Zmieniamy kurs i udajemy sie w glab wyspy, by poraz pierwszy w zyciu zdobyc szczyt wygaslego wulkanu.
    Jest dosc stromo i bardzo goraco.

11.

12. Piekne widoki wynagradzaja nam trudy wspinaczki.
    [/URL][/IMG

13. Widok na Honolulu.

Domyślnie

Dzięki, pewno w życiu tam nie będę, a tak przynajmniej.... przy minus 10'C za oknem

PS. na wielu "leci" horyzont, nie przeszkadza Ci to ??

Domyślnie

Masz racje, przy wyostrzaniu i zmniejszaniu zapomnialem o tym aspekccie a pozniej juz mi sie nie chcialo robic wszystkiego od poczatku. Strona ImageShack fatalnie dzisiaj dzialala, myslalem ze krew mnie zaleje.
    Ostatnio edytowane przez iroyork ; 12-01-2009 o 23:29

Uprawnienia umieszczania postów