Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Pentagram - opinie

Witam,

Ciekaw jestem czy posiadacie i używacie akumulatorków tej firmy do zasilania Sabinek.
    W naszej szukajce nie ma zbyt wielu opinii na temat tej marki ale w necie , co mnie zaskoczyło, nikt nie narzeka na te akku.
    W myśl tego zakupiłem na próbę 4x2500 extreme(Pentagrama właśnie) do Sabinki i 4x3200 Spydee (taki low brand Pentagrama). Z ciekawością pohulam na nich w tym sezonie- dotychczas używałem Energizerów jednak ich jakość w konfrontacji z czasem(po okolo roku) wypada już blado. Niby trzymają i lampa działa ale po naładowaniu samoistnie dość szybko tracą energię- do tego stopnia że na weselu zawsze używam dwóch kompletów akku, co kiedys się nie zdarzało.
    Jakie macie doświadczenia z akumulatorami pentagrama?
    Wiem wiem, wszyscy polecają eneloopy ale cena pentagramów jest zaiste kusząca- 6 zł sztuka i 4.5 zł sztuka mocniejszych teoretycznie Spydee.
    rock and roll all night and party every day
    jestem tylko obserwatorem...

Domyślnie

właśnie Twoją opinię moonrage widziałem ale chyba nie ty jeden uzywasż pentagramów na forum?w kazdym razie jak widzę chwalisz sobie..oki
    rock and roll all night and party every day
    jestem tylko obserwatorem...

Domyślnie

no chwalę sobie, choć jak już pisałem nie korzystałem z eneloopów, z pentagramów jestem bardzo zadowolony, długo trzymają w porównaniu z np duracellami czy philipsami, które też mam, wszystkie 3 mają podobny staż i to właśnie pentagramy od początku mnie pozytywnie zaskoczyły.
    obiecuję, przeczytam regulamin...

Domyślnie

ja ze swojej strony mogę polecić eneloopy, akumulator - legenda Aczkolwiek Pentagramów nigdy nie używałem.

Domyślnie

Posiadam trzy komplety po 4szt. Pentagramów Infinity Extreme 2500 oraz 2000, akumulatorki bardzo wydajne a jednocześnie cena bardzo przyzwoita. Dla porównania posiadam również akumulatorki Energizer 2650 przy zbliżonej eksploatacji i czasie użytkowania Pentagramy spisują się zdecydowanie lepiej.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Mam pentagramy infinity 2300 wraz z ładowarką o 4 niezależnych kanałach kupiłem ją jakieś niemal 4 lata temu za ok 70zł <teraz ok 100> i szczeże to nie widze najmniejszego "zęba czasu" na ładowarce ani aku.
    Swego czasu dokupiłem na zapas sanyo 2500 chyba i padły szybko a pozatym były bardzo kiepskkie. Jak pentagramami robiłem <canonA610> ponad 400 zdjęć, to sanyo ok 300. Dodam że po tygodniu leżenia <rezerwa> sanyo wymiękały po ok 50 zdjęciach. >>> Szybko znalazły się na śmietniku.
    Polecam je z czystym sumieniem.
    D5100//// 18-105VR

Uprawnienia umieszczania postów