Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Na słodko...

Domyślnie Na słodko...

I have no special talents. I am only passionately curious.

Domyślnie

Modelka Extra
    kadr trochę przyciasny ale podoba się .

Domyślnie

Faktycznie jakiś przyciasny ten kadr i makijaż jak dla mnie za ostry. Pozdrawiam

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Jak z katalogu Quelle 82' Pozdro

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    Jak z katalogu Quelle 82' Pozdro
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Zamiar ok, ale wykonanie pozostawia trochę do życzenia jeszcze. Nie podoba mi się bardzo różny odcień rąk i dłoni oraz prawa ręka jakoś tak ułożona bez sensu. Sweterek mógłby nie mieć zagięć (ale to już czepialstwo), a kadr być może dałoby się też polepszyć. Wrażenie straaaasznie dłuugiego kadru i wysokiej dziewczyny, która musi się w ogóle pochylić, by się w nim zmieścić. Prócz tych drobiazgów brak mi jeszcze czegoś - być może jakiegoś rekwizytu, lub ustawienia, które by nadało zdjęciu więcej treści. Być może banalny miś, ale w tym przypadku raczej pudełko pastelowych kredek, plakatówek czy coś podobnego. Tak jak jest, wyszło trochę jakby sztuka dla sztuki - był pomysł to siup! Chciałoby się wykończenia.

Ogólnie zdjęcie całkiem całkiem, ale chciałoby się duszy do raju.

Domyślnie

Mike ma rację, deczko płaskie . Światełkiem trochę poszperaj, trzeciego wymiaru poszukaj,usuń cień z nosa i wyprostuj modelkę. A mimo tych zastrzeżeń nie wiem czemu miło się na to patrzy

Domyślnie

Fajny sweterek
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

fajny makijaż

Uprawnienia umieszczania postów