Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: mroźnie

Domyślnie mroźnie

Poprzednie zdjęcie nie przypadło Wam do gustu.. nie poddałem się

proszę o ocenę:

- 1 -

- 2 -

Domyślnie

Dwojeczka bylaby calkiem calkiem, gdyby byla staranniej skadrowana (kawalek krzakak przy lewej krawedzi). Ponadto roznica w jasnosci lewej i prawej strony jest zbyt duza - wyraznie widac przejscie, co psuje troszke odbior moim zdaniem.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

daj w kolorze, jesli chodzi o B&W to troszke szaro, ale to moje zdanie oczywiście-pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ac2a Zobacz posta
    Poprzednie zdjęcie nie przypadło Wam do gustu.. nie poddałem się ...
    Zajrzałem prędko do poprzedniego, by mieć punkt odniesienia i przyznam, że owe zdecydowanie ciekawsze... Konwersja delikatna, ale przyjemna w odbiorze... Jedynie co, to na 1 uciąłbym delikatnie lewej strony i góry, by pozbyć się zbędnych elementów, zaś na 2 tylko lewej strony... i będzie całkiem nieźle...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Dwójeczka bardzo mi przypadła do gustu. Dałbym może trochę szerzej , ale pewnie ten wystający z lewej krzaczor przeszkadzał. Ładna konwersja , nie jestem miłośnikiem B&W , ale tu naprawdę ładnie wygląda.

Pozdrawiam
    Marek
    Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
    Pozdrawiam Marek

Grupa FOTOKUJAWY

www.frontera.com.pl

Domyślnie

Ech ten złamany konar
    Można prosić kolor?
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

kolor się pojawi
    dziękuje za komentarze. Konwersja do B&W specjalnie taka łagodna bo ostrzejsza nie podeszła mi osobiście.. ale może się nie znam

Marek-frotka, szerzej nie dało rady
    malasana, T_P_, wsumie to nie wiem dlaczego nie przyciąłem.. ale fakt moj błąd

kulten
    Gość

Domyślnie

Zbyt duży bałagan, jednym słowem za dużo objąłeś kadrując.

Domyślnie

tutaj jest w kolorze

- 1* -

- 2* -

Domyślnie

Fantastyczne miejsce, kolor zdecydowanie bardziej do mnie przemawia, co do kadru - to numer dwa.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów