Dwójeczka świetnie złapana. Światełko, że ach.
Szukaj
Dwójeczka świetnie złapana. Światełko, że ach.
Dwójka ma coś w sobie, zatrzymała mój wzrok na dłużej. Takie tam pnie, na które wielu nie zwróciło by uwagi a tu patrz pan jaka praca. Zapewne masz więcej
Chciałbym mieć takie gnioty.
No, nie taki znowu gniot
Najlepszego w Nowym Roku Harb![]()
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
Wybieram zdjęcie nr 1... bowiem jest świetne... Praca zaś 2, wedle mojej osoby, nie przedstawia nic innego jak pnie drzew, ukazane w określonym szeregu, z którego nijak można wysupłać ciekawy motyw... Jeszcze ten cień, który uwidocznił się na pierwszym z nich...Jedynie czego zarzucić nie można tej pracy, to brak ciekawego światła... Ale ja pewnie zaliczam się do tych, którzy, jak wskazał Marcin T, nie zwróciliby na nie uwagi...
T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Wszedłem mając nadzieję, że coś jednak spieprzyłeś a tu...
Eh.
jedynka jest jedynka!bardzo fajne
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi. J.P.II
NIKON TEAM
Może za mało patrzę na zdjęcia harba ale spiepronego nie widziałem. Do mnie jedynka gada. Ale się chłopie na dźwigałeś tych czapekale się opłaciło.
System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
Pozdrawiam Marek
Jedyneczka Miodzioa i dwójce nic nie brakuje , jedynka ładna obróbka
![]()
NIKON
MÓJ FOTOBLOG
Skontaktuj się z nami